Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!

Blog

  • Modern étkezőasztalok – akár készletről is!

    Modern étkezőasztalok – akár készletről is!

    Az étkező berendezését általában nem előzi meg annyi töprengés, mint a nappaliét, így bátran ajánljuk figyelmedbe azokat a modern étkezőasztalokat, amelyek készletről is megvásárolhatók. Ismerd meg széles kínálatunkat e téren! Raktárról válasszak vagy inkább rendeljek? Üzletünkben igen sok bútor kapható,...

    2024. február 8.
  • 6 személyes fehér étkezőasztalok a VIP Kanapé kínálatában

    6 személyes fehér étkezőasztalok a VIP Kanapé kínálatában

    Egy fehér étkezőasztal olyan örök darab, amellyel garantáltan nem lőhetsz mellé, hiszen nemcsak könnyű más bútorokkal és burkolatokkal kombinálni, de mindig elegáns, barátságos és letisztult megjelenést is kölcsönöz majd étkeződnek. Olvass tovább, ismerd meg a VIP Kanapénál rendelhető 6 fős fehér étkezőasztalok további előnyeit, fajtáit és válaszd ki a kedvencedhez passzoló székeket akár már ma.

    2022. október 28.
  • Így válassz minőségi étkezőasztalt

    Így válassz minőségi étkezőasztalt

    Egy minőségi étkezőasztal hosszú évekig a konyhád vagy a nappalival egybekötött étkeződ központi eleme lehet. Kiválasztásához elég pár szempontot figyelembe venni, hogy hosszú éveken át tökéletes helyszínt biztosítson a családi ünneplésekhez és a barátokkal közös lakomákhoz. Olvass tovább, hogy akár már pár napon belül vadiúj, minőségi étkezőasztalon teríthess meg szeretteidnek.

    2022. október 26.
  • Hódítanak a faasztalok az új otthonokban

    Hódítanak a faasztalok az új otthonokban

    Habár egyre kelendőbbek a fehér, a fekete, az átlátszó üveg és a mintás kerámia étkezőasztalok, úgy tűnik, hogy a faasztalok 2022-ben sem veszítettek népszerűségükből. Ezek az örökké divatos bútorok a modern, monokróm otthonokba némi színt csempésznek és a minimalista tereknek természetes jelleget kölcsönöznek. Ebben a cikkben a VIP Kanapé 5 változatos stílusú faasztalát gyűjtöttük össze.

    2022. április 19.
  • 5 gyönyörű, modern étkezőasztal

    5 gyönyörű, modern étkezőasztal

    A modern étkezőasztalok a minimalista otthonok, a loft stílusú stúdió apartmanok és a fiatalosan bohém lakások ékei. Ebben a cikkben megmutatjuk a VIP Kanapé 5 legszebb modern étkezőasztalát. Olvass tovább, válaszd ki vadiúj bútorodat a könnyen tisztítható és lenyűgöző dizájn elemekkel ellátott modern étkezőasztalok közül.

    2022. április 19.
  • 5 szempont a tökéletes étkezőasztal kiválasztásához

    5 szempont a tökéletes étkezőasztal kiválasztásához

    A tökéletes étkezőasztal megtalálása igazi kaland, amely során olyan tényezőkkel találhatod szembe magadat, amelyekre először talán nem is gondoltál. Pár apróságnak tűnő, mégis lényeges kérdés mérlegelésével az egész családod hosszú évekre elégedett lehet a választott ebédlőasztallal. A mai cikkben azt az 5 szempontot gyűjtöttük össze, amelyek lényegesen megkönnyítik az étkezőasztal-vásárlást.

    2022. április 13.
  • Kinyitható étkezőasztalok sokfős étkezésekhez

    Kinyitható étkezőasztalok sokfős étkezésekhez

    A tágas, kinyitható étkezőasztalok a vendégvárós esték megmentői. Egy kihúzható étkezőasztal körül akár 8-10 ember is kényelmesen elfér. Ha Te is gondolkodsz egy nagyobb, bővíthető étkezőasztal beszerzésén, ne keress tovább, hiszen a VIP Kanapénál minimalista, loft, hagyományos és egészen extravagáns stílusú modellek közül válogathatsz. 

    2022. április 13.
  • 4 személyes étkezőasztalok székekkel

    4 személyes étkezőasztalok székekkel

    A 4 személyes étkezőasztalok székekkel helytakarékos megoldást kínálnak, ha kis lakásodban szeretnél egy külön étkezőt berendezni. Ebben a posztban bemutatunk 3 különböző stílusú étkezőasztalt székekkel a VIP Kanapé kínálatából, hiszen tőlünk egy helyről szerezheted be az egész étkezőgarnitúrádat. Olvass tovább, inspirálódj és válaszd ki kedvenc étkezőasztalodat 4 székkel.

    2022. április 13.
  • 6 személyes étkezőasztalok székekkel

    6 személyes étkezőasztalok székekkel

    Egy tágas étkezőasztal 6 székkel a nagycsaládosok és társaságkedvelők otthonainak elengedhetetlen kelléke. Ebben a posztban olyan asztalokat gyűjtöttünk össze, amelyek méretükkel és formáikkal lehetővé teszik, hogy az asztalfőn is kényelmesen el lehessen férni. Olvass tovább, mert mindegyik asztalhoz ajánlunk hozzá illő székeket is, így akár egy helyről szerezheted be komplett étkezőgarnitúrádat.

    2022. április 12.