Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
5 gyönyörű, modern étkezőasztal

5 gyönyörű, modern étkezőasztal

Saale modern étkezőasztal

2022-ben egyre divatosabbak a nem megszokott asztallábak. A Saale modern étkezőasztalt két vastag fekete láb tartja, a talpazat és az asztallap pedig különleges Artisan tölgyből készült. 

A Saale modern étkezőasztal 140 cm-ről 180 cm hosszúra bővíthető, egyszerű, szinte indusztriális stílusú bútor. Hangsúlyozd ezt a kisugárzást a helyiségben egy hozzá illő extravagáns faliórával vagy egy feltűnő lámpabúrával.


A Saale modern étkezőasztal univerzális árnyalatai szinte bármilyen enteriőrhöz passzolnak. Vajon a Te lakásodban is jól mutatna ez a bútor?
Derítsd ki ITT »

Darius modern étkezőasztal

A Darius modern étkezőasztal a mindennapokban az étkező helytakarékos eleme, azonban kihúzva, 200 cm-es hosszúságával a nagyobb családi összejövetelek főszereplőjévé válik. 

A modern étkezőasztal különlegességét a kifelé álló lábak adják. Az erezett tölgy asztallap fekete szegéllyel és fekete lábakkal elegáns választás és minimális vintage hangulatot kölcsönöz a szobának, amelyben elhelyezed.


A vintage kisugárzást erősítheted, ha a Darius modern étkezőasztal mellé bársonyszékeket választasz. 
Nézd meg ITT »

Miriam modern étkezőasztal

A Miriam modern étkezőasztal a kifinomult anyaghasználat és a kecses formák megtestesítője. Az asztallap felületét a 8 mm-es üveg és az alatta elhelyezkedő 6 mm kerámia teszi páratlanul csillogóvá. A geometrikus lábak pedig igazán futurisztikus látványt nyújtanak.


Válassz a Miriam modern étkezőasztal semleges színei mellé egy színesebb szőnyeget vagy egy élénk, absztrakt műalkotást a falra.
Kattints IDE »

Empoli modern étkezőasztal

Az Empoli étkezőasztal betonmintás fekete asztallapjával és a különleges szögben álló, geometrikus lábazatával a VIP Kanapé kínálatának egyik legmodernebb étkezőasztala.

A strapabíró, masszív anyaghasználat tekintélyes külsőt kölcsönöz a modern étkezőasztalnak, így akár tárgyalóba is kiváló választás. Az sem akadály, ha valódi vendégsereg érkezik hozzád: az Empoli 160 cm-ről 200 cm-re bővíthető.

 

Válassz neutrális színű székeket az Empoli modern étkezőasztal mellé, ha előkelő összképet szeretnél vagy puha étkezőpadot, ha otthonosabbá tennéd a szobát.
Kattints IDE »

Champ modern étkezőasztal

A Champ modern étkezőasztal egy 140 cm-ről 180 cm-re kihúzható bútor, középen elhelyezkedő, egyoszlopos lábazattal. 

A modern étkezőasztal kétféle színállásban elérhető, betonmintás szürkében fehérrel vagy erezett tölgy színben szintén fehérrel kombinálva. Az asztallapon mindkét esetben csak akkor jelenik meg középen a fehér szín, ha kihúzással bővíted az asztal hosszát. 


Tedd hívogatóan otthonossá a helyiséget, kombináld a modern étkezőasztal szögletes formáit lekerekített formájú, ergonomikus székekkel. 
Nézd meg ITT »


Modern étkezőasztalt keresel nappalidba, étkeződbe vagy konyhádba? Nézz körül kínálatunkban.
Kezdd ITT »

Gyere el a VIP Kanapé bemutatótermébe és válassz a készleten lévő modern étkezőasztalok közül.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé