Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
4 személyes étkezőasztalok székekkel

4 személyes étkezőasztalok székekkel

Pauline étkezőasztal székekkel a természetesség jegyében

A Pauline étkezőasztal egy világos, erezett tölgy árnyalatú, már-már klasszikus bútor. A tölgy évek óta népszerű választás, mert könnyű tisztítani és tartós bútor-alapanyag. 

Ez az asztal szinte bármilyen enteriőrbe szuper választás, de akkor a legmutatósabb, ha sötétebb falak vagy sötét padlóburkolat veszi körül. Az étkezőasztalt 4 székkel együtt ajánljuk, hiszen különleges, középen elhelyezkedő lábazata miatt főleg a hosszanti oldalakon biztosít kényelmes ülőhelyet.

Az Pauline étkezőasztal székekkel kiegészítve is univerzális darab, szinte bármilyen formájú, színű és stílusú bútorral harmonizál. Mivel a lábazatban egy visszafogott, fekete sáv is helyet kapott, ezért ez az asztal különösen jól mutat a bársonyos fekete Buchholz székkel. Ezt az apró részletet még további dekorációkkal, például fekete asztali futóval, tányéralátétekkel vagy egy asztal közepére helyezett fekete vázával is hangsúlyozhatod.


A Pauline remek választás alkalmi vendégfogadáshoz is, mert az alap 120 cm-es méretét kihúzva 160 cm-re növelheted.
Nézd meg ITT »

Exkluzív Velen étkezőasztal 4 székkel

Az elegáns Velen étkezőasztalt székekkel nemcsak családi étkezőkbe ajánljuk, hanem komoly presztízsű tárgyalókba is. A különleges kialakítású, V-alakú lábazat önmagában is látványos, de az asztal ezen részét még 3 db hajlított fém rúd és egy acél talpazat is díszíti. Ez pedig egyedülálló tekintélyt és exkluzív kisugárzást ad a bútornak.

A Velen étkezőasztal 4 székkel kombinálva különösen mutatós eleme lehet a választott helyiségnek. Alapvetően az egész asztal szögletes, de a hajlított rudak játékossá teszik a koncepciót. Ezért válassz olyan széket, ami szintén ötvözi a lekerekített és a szögletes formákat: kitűnő opció a színben is passzoló szürke-fehér Kehl, melynek ülése követi a szánkótalp formáját. Ha valami karakteresebbre vágysz, válaszd a Chris étkezőszéket, melynek puha, bársonyos szövete hívogatóan otthonossá teszi a szobát.


A Velen étkezőasztal székekkel kiemelkedik az átlagos magasfényű asztalok sorából és hosszú évekre divatos éke lehet az étkeződnek.
Kattints IDE »

Jennyfer modern étkezőasztal székekkel

A Jennyfer étkezőasztal székekkel egy olyan különleges étkezőgarnitúrát alkot, amely akár építészeti műremek is lehetne. Ez nem véletlen, hiszen az asztallapot kettő darab fehér sávokkal díszített, betonmintás oszlop tartja. Maga a talpazat is igazán egyedi: az egész bútor egy gyönyörűen csillogó acéllapon áll.

A Jennyfer étkezőasztal 4 olyan székkel mutat igazán jól, amelyek eléggé visszafogottak ahhoz, hogy az asztalt helyezzék a tekintetek középpontjába. Ezt a hatást könnyen elérheted, ha a fehér varrásokkal díszített szövet Julian széket választod vagy ha a műbőr Genf étkezőszék mellett teszed le a voksodat.


Minden vágyad egy étkezőasztal 4 székkel, amit igény szerint 6 személyesre is tudsz bővíteni? A Jennyfer méretei megfelelnek ennek.
Nézd meg ITT»



Vadiúj berendezéssel újítanád fel otthonos kis étkeződet? Válassz 4 személyes étkezőasztalt székekkel együtt a VIP Kanapétól. Nézz körül a kínálatban.
Az asztalokat keresd ITT »
A székekért pedig kattints IDE »

Gyere el a VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházába és nézd meg leendő 4 személyes étkezőasztalodat többféle székkel is. Tapasztalt kollégáink segítenek a választásban.
Foglalj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé