Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Hódítanak a faasztalok az új otthonokban

Hódítanak a faasztalok az új otthonokban

Pauline faasztal

A Pauline faasztal egy helytakarékos négyszemélyes asztal, amely 120 cm-es méretével akár a konyhában is elfér. Az asztallap kihúzva 160 cm-re bővíthető, így bármikor fogadhatsz vacsoravendégeket is az otthonodban.

A faasztal középső lábazata kissé megtöri a bútor hagyományos jellegét, így modern otthonokba is kitűnő választás. A talapzat legalján megjelenik a fekete szín, ezért a harmónia megteremtéséhez a Pauline faasztal mellé fekete székeket, színben passzoló asztali futót, vázát vagy étkészletet ajánlunk.


A Pauline faasztal visszafogott és markánsabb erezettel is elérhető a VIP Kanapénál.
Nézd meg ITT »

Filou faasztal

A Filou faasztal egy klasszikus négylábas kialakítású bútor erezett tölgy mintával, amelyet a lágy, naturális színe tesz igazán különlegessé. A faasztal minden eleme otthonosságot sugároz, a 160 cm-es méret pedig néhány mozdulattal hatalmas, 220 cm-es családi bútorrá bővíthető.

A Filou hosszú évekig a nagycsaládos otthonok éke lesz. A faasztalt a stabil lábazata és az egyszerű tisztíthatósága rövid idő alatt igazi családtaggá teszi. A gyerekek a faasztal köré telepedhetnek házi feladat írása vagy társasozás közben. Szülőként pedig végre rendszeresen szervezhetsz hangulatos baráti vacsorákat.


A Filou faasztal bármilyen stílusú enteriőrben jól mutat: minimalista terekben főszereplő, bohém, színes lakásokban pedig letisztult kiegészítő.
Kattints IDE »

Marlon faasztal

A Marlon faasztal egy olyan dinamikus, fiatalos étkezőasztal, amelynek minden egyes eleme különleges. A fekete X-lábazat kellően futurisztikus, a hullámos mintát követő asztallap pedig szinte műalkotássá teszi ezt a bútort.

A faasztal gazdagon erezett, sötétebb lakkal kezelt asztallapja csodásan fénylik és 200 cm-es hosszúságával elegendő férőhelyet biztosít akár 8 főnek is. A Marlon faasztal emiatt tökéletes választás tárgyalóba is. Karakteres és tekintélyt sugárzó bútor, amelyet ügyfeleid és partnereid garantáltan nem felejtenek el egyhamar.


Válassz a Marlon faasztal mellé merész szánkótalpas székeket a páratlan összhatás érdekében.
Kattints IDE »

Himolla 1 faasztal

A Himolla 1 étkezőasztal egyből leveszi a lábukról a tömörfa asztalok szerelmeseit. A lekerekített formák az asztallapon és az egymástól viszonylag távol elhelyezkedő lábak igazán egyedivé teszik ezt a modellt.

A faasztal sötét, vöröses alapanyagból készült és a lakkozás ezt tovább erősíti. Ezért mindenképpen világos, bézs vagy akár fehér székeket ajánlunk a karakteres Himolla 1 mellé.

Válaszd a Himolla 1 faasztalt, ha nagy, világos tér áll rendelkezésedre sok természetes fénnyel. Ez a modell remekül mutat tárgyalókban és étkezőkben is.
Nézd meg ITT »

Himolla 3 faasztal

A Himolla 3 faasztal az egyik legjobb választás a nagy családi ünneplésekhez és összejövetelekhez. Óriási, tömörfából készült asztallapja könnyen tisztítható, szögletes formavilága pedig mindenkinek elegendő helyet biztosít.

A faasztal egymáshoz közel elhelyezkedő lábai egy impozáns, fémes talapzaton állnak. Ha a helyiség több pontján is megjelenik a szürke szín, akkor a Himolla 3-al garantáltan nem lőhetsz mellé.

Ellensúlyozd a faasztal szögletességét puha, lekerekített szövetszékekkel a meghitt hangulat megteremtéséhez.
Kattints IDE »


Faasztalt keresel új otthonodba vagy lecserélnéd jelenlegi étkezőasztalod? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában.
Kezdd ITT »

Foglalj időpontot és látogass el hatalmas raktáráruházunkba. Készleten lévő faasztalaink közül akár már aznap hazaviheted a Neked tetszőt.
Kattints IDE »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé