Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kinyitható étkezőasztalok sokfős étkezésekhez

Kinyitható étkezőasztalok sokfős étkezésekhez

Ha ilyen nagy asztalt vásárolsz, Neked csak a vendégek jókedvét és teli hasát kell biztosítanod. A kihúzható étkezőasztalok lehetővé teszik, hogy szeretteid egymástól kényelmes távolságra fogyaszthassák el a vacsorájukat. Egy ilyen asztal körül többé nem kell azt a pillanatot várniuk, amikor az utolsó fogás után végre átülhetnek a tágasabb kanapéra. Kényelmes székeken ülve órákon keresztül beszélgethettek az étkezőben.

Filou kihúzható étkezőasztal

A Filou kihúzható étkezőasztal közkedvelt klasszikus, egyszerű, de nagyszerű bútor. A természetes, erezett tölgyfa asztallap időtálló megjelenést biztosít, az asztal hosszú éveken át trendi darabja lesz az étkeződnek.

A kihúzható étkezőasztal alap hosszúsága 160 cm, amely 220 cm-re bővíthető. Ez a méret biztosítja, hogy az asztal körül mindenki elférjen. A meghitt családi összejöveteleken többé senkinek sem kell a konyhapultnál vagy a kanapén étkeznie.

A Filou számos enteriőrbe remekül illik: színes lakásodba egy kis letisztultságot visz. Ha pedig a monokróm, minimalista lakberendezési stílust kedveled, a világosbarna, kihúzható étkezőasztal központi eleme lesz a fekete-fehér helyiségnek.


Könnyen tisztítható, maximálisan funkcionális kihúzható étkezőasztalt keresel? A Filou kitűnő választás.
Nézd meg ITT »

Mila kinyitható étkezőasztal

A Mila az egyik legkülönlegesebb kinyitható étkezőasztal a VIP Kanapé kínálatában. Kedveled a kivételes formákat és a nem mindennapi megoldásokat? Ez esetben a Milát imádni fogod.

A Mila kinyitható étkezőasztal legszembetűnőbb érdekessége az U-alakú lábazat. Ez a részlet szuperül feldobja a szobát, de akár tárolóhelyként is használhatod. Pakold ide kedvenc társasjátékaidat, hogy amikor a barátokkal összegyűltök, pár perc múlva már kezdődhessen is a móka.

A kinyitható étkezőasztal egy mozdulattal, automatán nyílik, 160 cm-ről 200 cm-re növelve a bútor hosszát. A Mila anyaghasználata is egészen egyedi: az asztallap egy szemet gyönyörködtetően csillogó temperált üveglap, amely sokkal kevésbé érzékeny, mint más magasfényű felületek vagy üvegasztalok. 


A Mila kinyitható étkezőasztal a szögletes és a lekerekített formák ötvözésével játékosságot csempész az étkeződbe. Neked is tetszik a belőle áradó kreativitás?
Kattints IDE »

Aachen kihúzható étkezőasztal

Az Aachen kihúzható étkezőasztal egy magasfényű fehér asztal matt fekete, különleges, trapéz formájú lábakkal. Az alap 80x160 cm-es méret kihúzva 80x200 cm-re bővíthető. A mindennapokban helytakarékos bútor, a baráti összejöveteleknél azonban szuperpraktikus, tágas helyet biztosít.

Ez a kihúzható asztal egy igazán játékos, fiatalos darab, amelyhez remekül illik bármilyen fekete lábazatú szék, de a trapéz forma miatt a szánkótalpas modellek különösen is. 

Az Aachen a loft stílusú lakások sztárja. A baráti iszogatást új szintre emelheted, ha az Aachen mellé beszerzel egy hasonló, loft-jellegű zsúrkocsit is. Gurítsd oda a kihúzható étkezőasztalhoz az előre hűtött italokat és vegye kezdetét egy újabb felejthetetlen este.


Válassz bátran az Aachen kihúzható étkezőasztal mellé színes dekorációkat, élénk árnyalatú szöveteket és formabontó étkezőszékeket. Az Aachen étkezőasztal szinte csábít arra, hogy légy merészebb a lakberendezés terén.
Nézd meg ITT »


Kinyitható ebédlőasztalt vagy kihúzható étkezőasztalt keresel? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában.
Kezdd ITT »

Gyere el a VIP Kanapé hatalmas raktáráruházába és tekintsd meg a készleten lévő kihúzható vagy kinyitható étkezőasztalokat élőben is. Profi kollégáink segítenek meghozni a lehető legjobb döntést.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé