Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
6 személyes étkezőasztalok székekkel

6 személyes étkezőasztalok székekkel

Ahaus étkezőasztal 6 székkel, az ízlésednek megfelelően

Az Ahaus 140 x 80 cm-es étkezőasztal székekkel együtt is tökéletes, helytakarékos megoldás a nagycsaládosoknak. A klasszikus forma és a hagyományos négylábas kialakítás lehetővé teszi, hogy az egész család együtt étkezzen és minden teríték elférjen.

Tudjuk, hogy a többgyermekes családok otthonaiban minden négyzetcentiméter számít, ezért bátran ajánljuk ezt az étkezőasztalt 6 székkel a kisebb étkezőkbe is. Az Ahaus asztallapjának közepén egy szemrevaló üvegbetét kapott helyet, amely optikailag is megnyitja a teret, így egy nagyobb helyiség érzetét kelti.

Az Ahaus étkezőasztal viszonylag vaskos lábakon áll, ezért mindenképpen kecsesebb széket ajánlunk mellé. A hagyományos Freiburg szürke, fehér és fekete színben is jól illeszkedik az asztal hangulatához, de ha valami merészebbre vágysz, válaszd a Genf szürke-fehér étkezőszéket


Az Ahaus étkezőasztal 6 székkel a minimalista nappalik éke. Nagy előnye, hogy szinte bármilyen színű kiegészítővel vagy falszínnel harmonizál.
Nézd meg ITT »

Egyedi Empoli étkezőasztal székekkel

Az Empoli étkezőasztal 6 székkel igazán impozáns összeállítást alkot. Az asztal futurisztikus formáinak köszönhetően szinte olyan, mintha a jövőből érkezett volna hozzánk. Ezt az érzést erősíti az automata nyitási rendszer is, amellyel pillanatok alatt 160 cm-ről 200 cm-re növelhető az asztal hosszúsága.

Az Empoli étkezőasztal székekkel kényelmes helyet biztosít az egész vendégseregnek és akár több fogásos vacsorát is felszolgálhatsz számukra. Az üveg asztallap betonmintás, könnyen tisztítható fóliával van bevonva, amely megfelelően strapabíróvá teszi az étkezőasztalt a gyakori vendégfogadáshoz is. 

Az Empoli többféle székkel is jól mutat. Ha a karakteres loft stílust ellensúlyoznád egy kis vintage hangulattal, válaszd a Vitus kollekciói székeit vagy padját. A szándékosan koptatott antracit színű szövet most különösen trendi. 

Ha viszont a futurizmust még tovább erősítenéd, kombináld az Empoli étkezőasztalt 6 Scott székkel. A teljesen fekete, geometrikus, műbőr forgószék páratlan látvány az Empoli mellett.


Szervezz svédasztalos vacsorát vendégeidnek. Az Empoli étkezőasztal 6 székkel ehhez is elegendő helyet nyújt.
Kattints IDE »

Formabontó Marlon étkezőasztal 6 székkel

A 200 cm hosszú Marlon étkezőasztal székekkel tökéletes helyszínt biztosít a meghitt családi ünneplésekhez. Habár első ránézésre a gazdagon erezett, fényes tölgyfa asztallap klasszikusnak tűnik, a Marlon étkezőasztal igazán különleges darab: fekete, fém, X-alakú lábakon áll és az asztallap szélei hullámzó formát követnek.

A Marlon remekül mutat olyan székekkel, amelyekben visszaköszön a barna szín, viszont a lábazatuk az asztalhoz hasonlóan fekete. Ha a lakberendezésben a szögletességet kedveled, válaszd a szánkótalpas, bőrhatású barna szövettel borított Wittnau étkezőszéket, ha viszont a lekerekített, kagylószerű formákat részesíted előnyben, a Sammy karfás antik-barna forgófotel lesz számodra a tökéletes választás.


A 100 cm széles Marlon étkezőasztal 6 székkel a bőséges ünnepi lakomának és a családnak is tágas helyet biztosít.
Nézd meg ITT »


A legnagyobb vágyad éppen egy modern étkezőasztal 6 székkel? A VIP Kanapénál igazán egyedi étkezőgarnitúrát állíthatsz össze magadnak.
Az asztalokért kattints IDE »
A székeket keresd ITT » 

Látogass el a VIP Kanapé 4000 m²-es bemutatótermébe és nézd meg leendő étkezőasztalodat többféle székkel is. Tapasztalt kollégáink segítenek a választásban.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé