Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
6 személyes fehér étkezőasztalok a VIP Kanapé kínálatában

6 személyes fehér étkezőasztalok a VIP Kanapé kínálatában

Pamela fehér étkezőasztal

A Pamela fehér étkezőasztal tökéletes példa arra, hogy még a legegyszerűbb fehér asztallapot is képes különlegessé tenni pár apró, ám annál hangsúlyosabb részlet. Ennek az asztalnak az egyediségét például nemcsak a középen elhelyezkedő, tömör tartóoszlop adja, hanem az a két fémből készült lap is, amelyek a szerkezet stabilitásáról gondoskodnak.


A nyitható Pamela fehér étkezőasztal csukott állapotban 120 cm hosszú és 4 főnek biztosít kényelmes helyet. Vendégváráskor azonban elég pár mozdulat és az asztallap máris 160 cm-re bővül. Ha pedig sokfős családként gyermekeid szívesen tanulnak, játszanak vagy olvasnak a közeledben, amíg te főzöl, akár mindig nyitva is hagyhatod az asztalt, hogy elegendő helyet biztosíts számukra.

A Pamela étkezőasztal mellé bátran választhatsz ezüstös, ragyogó dekorációkat. Az asztal állandó eleme lehet egy fémes váza, terítéskor pedig kollekciód leginkább csillogó és legelegánsabb evőeszközeit részesítsd előnyben. 

Vadonatúj Pamela étkezőasztalod mellé válassz Freiburg székeket, amelyek

  • textilbőr kárpitjukkal elegáns, mégis könnyen tisztítható, gyerekbarát bútorok,
  • fekete színükkel mindenféle fal-, padló-, és szőnyegszín mellett remekül mutatnak,
  • már ránézésre is puha ülőfelületükkel barátságossá teszik étkezőasztalod szögletes formáit,
  • különleges szögben álló ezüst lábaikkal stabilitást és egyediséget sugallnak.

A Pamela fehér étkezőasztal magasfényű lapjára az esti órákban a lámpák fénye, nappal pedig az ablakon besütő napsugarak varázsolnak lenyűgöző fényjátékot.
Nézd meg ITT »

Aachen fehér étkezőasztal

A modern Aachen fehér étkezőasztal tökéletes választás, ha nem szeretnéd ismerőseid étkezőjében viszontlátni vadiúj bútorodat. Egyedi, matt fekete és trapéz alakú lábai nemcsak az asztal masszív alátámasztásáról gondoskodnak, hanem szélesedő kivitelük miatt még a robusztusabb székeket is könnyebb lesz majd betolnod, hogy nappalid mindig rendezett maradhasson.


Ha vadiúj fehér étkezőasztaloddal együtt vásárolnád meg vadiúj étkezőszékeidet is, ez a modell szinte megköveteli, hogy hasonlóan különleges lábazattal ellátott darabokat válassz. A vastag ülőfelülettel és széles háttámlákkal ellátott, szánkótalpas Julian étkezőszékek például tökéletesek, ha maximális kényelemre vágysz az étkeződben.

A fehér étkezőasztal 160 cm-es alap hosszúsága igazi nagycsaládos bútorrá teszi az Aachen-t. Ráadásul amikor gyermeked születésnapjára kisebb vendégsereg érkezik otthonodba, 200 cm-ig kihúzható asztallapja azt is lehetővé teszi, hogy neked már csak a frissen sült torta díszítésével kelljen foglalkoznod. 
Kattints IDE »

Ulm fehér étkezőasztal

Ha eleged van már a szögletes formákból, az Ulm fehér étkezőasztalnak köszönhetően most egy igazán futurisztikus bútordarabbal lepheted meg magad. Különleges megjelenésében fém talapzata csak a kezdet, amelyet két, középen egymással találkozó íves oszloppal és egy lekerekített sarkokkal rendelkező, magasfényű asztallappal fokoz.

Az Ulm fehér étkezőasztal egy 160 cm-ről kihúzással 200 x 76 x 90 cm-ig bővíthető bútor. Markáns megjelenése miatt nemcsak a családi társasjátékozásokhoz és étkezésekhez kiváló választás, hanem az üzleti partnereiddel, ügyfeleiddel vagy munkatársaiddal elfogyasztott vacsorák alkalmával is az este főszereplője lesz majd. 


Az Ulm fehér étkezőasztal kerek formáihoz szerezz be különleges, kagylós háttámlájú székeket. Fokozd a helyiség otthonosságát plüss kárpitokkal vagy válassz tekintélyt parancsoló, textilbőr anyagot, attól függően, milyen hangulatot szeretnél elérni étkeződben. 

A Sammy forgófotel barna, antik bőrhatású szövetével, kényelmes karfáival és stabil, fekete lábaival akár többórás összejövetelekre is kiváló alternatíva. 

Az Ulm fehér étkezőasztal lekerekített sarkai miatt biztonságos választás az élettel és szaladgálással teli, nagycsaládos étkezőkbe.
Nézd meg ITT »


Olyan 6 személyes fehér étkezőasztalt keresel, amelyet az egész családod vagy baráti társaságod kényelmesen körbeülhet majd?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában »

Gyere el a VIP Kanapé bemutatótermébe és vidd haza vadiúj fehér étkezőasztalodat készletről, akár azonnal!
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?