Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ülőgarnitúra relax funkcióval: kényelem felsőfokon!

Ülőgarnitúra relax funkcióval: kényelem felsőfokon!

Vajon van-e jobb annál, mint fáradtan hazaérve lehuppanni a tévé elé, és az ülőgarnitúra kényelmében pihenni egy keveset? Igen! Mégpedig az, ha mindezt egy relax funkcióval ellátott ülőgarnitúrán tesszük, ahol a lábunkat is kényelmesen ki tudjuk nyújtani, és a törzsünket hátradöntve élvezhetjük az édes semmittevést.

Ha te is szeretnéd átélni ezeket a felhőtlen pillanatokat, nézz szét 3+2+1 kanapéink között! Cikkünkben bemutatjuk, milyen előnyei vannak még ezeknek a bútoroknak.


Miért praktikus a 3+2+1 garnitúra?

A nappali bútor kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont a helyiség mérete, és az, hogy mi lesz a szoba fő funkciója. Ha legfőképpen tévénézéshez, családi, baráti beszélgetésekhez fogod használni a nappalit, akkor a 3+2+1 ülőgarnitúra tökéletes döntésnek bizonyul. Hogy miért?

Mert ebben az esetben nem is egy, hanem három különböző méretű bútordarabot kapsz, amelyeket az igényeknek megfelelően helyezhetsz el. Jellemzően U vagy L alakban szokták tenni őket, de ehhez nem kell ragaszkodni.

Ha többen vagytok sorozatfüggők a családban, és van elég hely a szobában, akkor akár egymás mellé is állíthatjátok az egyes darabokat, szemben a tévével. Ha mindehhez pedig relax funkciós ülőgarnitúrára esik a választás, az a legjobb!

Ugyanakkor a 3+2+1 elrendezés a kiadós beszélgetésekhez, kártyapartikhoz, társasjátékozáshoz is alkalmas, így kár lenne nem ezt a típust rendelni kínálatunkból, ha főképp erre a célra használod a nappalit.

És azt se felejtsük el, hogy a szett darabjai külön-külön is megvásárolhatóak, így akár szert tehetsz 2 fotelre is, vagy kérheted a garnitúrát 3+2+2 változatban.


Az ülőgarnitúra és az ágyazhatóság kérdése

Azt is érdemes azonban figyelembe venni a bútorrendelés során, hogy szükséged van-e pótágyra. Ha gyakori, hogy a meghívott vendégek az otthonodban töltik az éjszakát, akkor egy ágyazható ülőgarnitúrát érdemes választani.


Ebből a típusból is többféle kapható, a sarokgarnitúrák, az U alakú kanapék és a már említett 3+2+1 ülőgarnitúrák között is megtalálhatóak ilyen modellek. A kárpitozás a legtöbb esetben megválasztható, igényre szabható, ahogy a méret is.


Ha azonban a szokásaidat, életviteledet figyelembe véve úgy döntesz, hogy nem kell ágyazható modell, de mégis ott marad egy vendéged éjszakára, akkor sincs gond, ha a széles ülőgarnitúrád van. Ennek a leghosszabb része - az, amelyik 3 elemből áll - ággyá alakítás nélkül is kényelmes fekhelyet biztosít.


Ülőgarnitúra relax funkcióval

A 3+2+1 szettek között azok a legnépszerűbbek, amelyek relax funkcióval is rendelkeznek. Ilyen például a Dakota ülőgarnitúra, melynek mindhárom eleme átalakítható. Így összesen 4 ember számára szolgáltatnak kényelmet a hátradönthető háttámlának és a felhajtható lábtartónak köszönhetően. A széles kanapénál a középső elem fixen marad.

Nem is kell továbbkeresni nappali bútort, ha a közös tévénézés vagy más közösen végzett kikapcsolódás a cél, hiszen a Dakota garnitúra dizájnos kinézetével, süppedős felületével, bőrhatású textilfelületével mindezt lehetővé teszi. Az ülőfelület hullámrugós és hideghabos, ez biztosítja a kényelmet.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy milyen az amerikai filmekből ismert relax funkciós fotelben ülve nézni a tévét, akkor olyan ülőgarnitúrát válassz, amellyel megvalósíthatod ezt az álmodat!

Budapesti bemutatótermünkben további bútorok is találhatóak, rendelésed leadásához látogass meg minket! Széles szövetválasztékkal, folyamatos akciókkal várunk, raktárkészleten lévő termékeink extra gyorsan megérkeznek otthonodba. Időpont-egyeztetéshez hívj minket a megadott számok valamelyikén!



Előző cikk Milyen bútorok illenek egy modern nappaliba?
Következő cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?