Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Willy I U alakú ülőgarnitúra - Vip kanapé

Milyen bútorok illenek egy modern nappaliba?

Az otthonunk berendezése során egyáltalán nem baj, ha arról ábrándozunk, milyen szép lesz minden, és már időben elkezdjük nézegetni azokat a bútorokat, amelyek a modern nappali ékességei lehetnek. Vajon melyek azok a modellek, amelyek a legdivatosabbak manapság?


Mi jellemzi a modern nappalit?

A lakberendezési stílusok között szinte elveszik az érdeklődő: mediterrán, country, skandináv, bohó, retró, vintage, minimalista - hogy csak a legismertebbeket említsük. A divat folyton változik, de vannak bizonyos értékek, amelyek állandóak. A tisztaság és a rend, a harmónia és a funkcionalitás minden berendezés esetén a legfontosabb.


A modern stílusú nappalik azért olyan közkedveltek napjainkban, mert rendkívül dizájnos bútorokat tartalmaznak, amelyeket jól kombinálva egy kényelmes és szellős helyiséget rendezhetünk be.


Nem kell messzire menned ahhoz, hogy megtaláld a legmegfelelőbb bútorokat a modern nappalidba: kínálatunkban sarokkanapék, U-alakú garnitúrák és 3+2+1 ülőgarnitúrák egyaránt megtalálhatók az ízléses enteriőr kialakításához.

Milyen bútorokat érdemes választani a modern nappaliba?

A nappali fő funkcióját érdemes figyelembe venni minden választáskor. Mivel ez egy központi helye a lakásnak, fontos, hogy a bútorok kényelmesek és esztétikusak legyenek, színben és formában is idomuljanak a helyiséghez.

A legtöbben tévénézéshez, beszélgetésekhez, pihenéshez használják az ülőgarnitúrát, amit itt helyeznek el. De sok esetben szempont lehet az is, hogy átalakítható-e fekhellyé a bútor. Mert ha nincs külön vendégszoba, akkor jó, ha van egy pótágy, amit igénybe vehet az, aki nálunk maradt éjszakára.

Természetesen az is fontos, hogy milyen más elemek vannak még a szobában: milyen a tévé állvány, milyen polcokkal ékesítjük a helyet, és azokon milyen dísztárgyakat helyezünk el? Sokan alakítanak ki olvasó sarkot is a nappaliban, ilyenkor egy dizájnos könyvespolc, egy kényelmes fotel asztallal és állólámpával szintén része a bútorzatnak.

Persze a fő figyelmet mindig az az ülőbútor kapja, amelyet a helyiség közepére helyezünk. Egy tágas, fényes modern nappali tökéletes kényelmet fog nyújtani egy U-alakú garnitúrával: legyen szó tévénézésről, beszélgetésről vagy pihenésről.

Egy tökéletes választás a modern nappaliba: a Willy I. bútor

Kínálatunkban nagyon sokféle U-alakú garnitúra található, de közülük is kiemelkedik a Willy I.” U-alakú kanapé, amely számtalan jó tulajdonsággal rendelkezik.

  • Ágyazható: azaz pótágyként is használható kihúzott állapotban.
  • Ágyneműtartós: kényelmesen elfér benne a paplan, párna, minden, ami ahhoz kell, hogy komfortos fekhelyet varázsoljunk valakinek percek alatt.
  • Állítható fejtámla: ideális tévénézéshez, relaxáláshoz.
  • Állítható kartámlákkal is rendelkezik: ez is az igényeinknek megfelelően alakítható.

A 346 x 182 x 194 cm méretű Willy I. kanapé fekvőfelülete 135 x 270 cm. Nagyon kényelmes ülést és alvást is biztosít, hiszen a felület hullámrugós és hideghabos matraccal készült.

A szövet színe megválasztható, így biztosan beleillik majd ez a kanapé a környezetbe. A fal és a szőnyeg színét is érdemes figyelembe venni a döntéskor.


Hogyan rendeld meg ezt a modern bútort?

Üzletünk a XV. kerületben található, itt meg is tekinthető a kiválasztott bútor, sőt ki is próbálható! Előzetes bejelentkezés szükséges azonban, keresd kollégáinkat telefonon! Ha raktáron van a garnitúra, akár azonnal is ki tudjuk szállítani, ám a legtöbb esetben vannak egyedi igények, amelyeket igyekszünk kielégíteni. Ilyen esetben pár hetet kell várni a termékekre.


Kezdj neki most a modern nappali berendezésének, válassz minőségi sarokkanapéink, ülőgarnitúráink közül!



Előző cikk 3 ok, amiért érdemes nagyméretű kanapét választani
Következő cikk Ülőgarnitúra relax funkcióval: kényelem felsőfokon!