Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Amira nagy sarok kanapé - 3 ok, amiért érdemes nagyméretű kanapét választani

3 ok, amiért érdemes nagyméretű kanapét választani

Sokan keresnek nagyméretű kanapét a nappalijukba, és ez nem véletlen, hiszen ennek a bútordarabnak az elsődleges célja a megfelelő kényelem biztosítása. Egy jó sarokülő garnitúra ugyanis elég helyet kínál a pihenéshez és a tévénézéshez is a család minden tagja számára. Nézzük, miért érdemes még egy impozáns kanapét választani!


1. ok: A nappali központi eleme a kanapé

Mondhat bárki bármit, a kanapé lesz az a bútor, amely elsőként magára vonja a figyelmet, ha valaki belép a szobába. Hiába van egy hatalmas televíziónk, hiába áll egy csodálatosan szép szekrénysor a fal mellett, biztosan a hely központi részén lévő kanapé lesz az, amit először észreveszünk.

Ez természetes dolog, hiszen a nappali fő funkciója az, hogy biztosítsa a pihenést, a kikapcsolódást, éppen ezért az ülőbútor szerepe is jelentős. Mindenképp érdemes tehát egy olyan impozáns sarokkanapét választani ide a kínálatunkból, amely puha felületével, szép színével harmonizál a többi bútorral, és kellő mennyiségű ülőfelülettel rendelkezik.

Azok számára, akik a modern lakberendezés hívei, az állítható fejtámlás Reggio Nagy ágyneműtartós sarokkanapét ajánljuk figyelmébe. Ez többféle színben is kérhető, többféle anyagból is rendelhető. Extra szolgáltatásként 2 ágyneműtartó is igényelhető hozzá.

Kényelmes fekvőfelületet biztosít, vendégággyá is alakítható. Fekvőfelülete: 148 cm x 216 cm. Klasszikus kivitele miatt a mai, modern otthonok bármelyikében jól mutat, tartós darab.


2. ok: A kanapé méretétől függhet a családi összhang is

Azt szokták mondani, hogy akinek kisebb a nappalija, vegyen kisebb garnitúrát, de ez nem mindig jó ötlet. Ha nincs elég hely mindenki számára az ágyon, akkor előbb-utóbb elmaradnak a közös tévénézések, ritkulnak a közös beszélgetések, és ez nincs jó hatással a családi viszonyokra.

Ha pedig gyerekek, netán kisállatok is vannak, akkor természetes, hogy szükség van egy nagy méretű kanapéra. Ha a nappali mérete kicsi, akkor alakítsunk ki máshol olvasósarkot, otthoni irodát, játékkuckót, és a helyiséget használjuk kimondottan csak családi-baráti összejövetelekre!

Legyen egy szép ülőbútorunk, egy tévénk mindenképp, esetleg egy dohányzóasztal. Nem kell feltétlenül 3+2+1 ülőgarnitúrát vagy U alakú kanapét tenni a szobába, hiszen L alakú kanapék is elérhetőek nálunk is széles, kényelmes változatban.

Ilyen például az Amira Nagy sarokkanapé, amelynek mérete: 335 x 215 cm. Ez is kérhető többféle színben is, többféle szövet közül lehet választani.

Az Amira modell egyébként más változatban is kapható üzletünkben: 310 cm x 170 cm-es méretben elérhető az Amira Kis sarokkanapé, amelyet érdemes kiegészíteni egy-egy puffal, fotellel, így több lesz az ülőhelyek száma.


3. ok: A nagyméretű kanapé több funkciót is ellát

Amiért még igazán megéri nagyméretű kanapét vásárolni, az nem más, hogy így a bútort többféleképpen is használhatjuk. Bár a legtöbben a tévénézés idején veszik igénybe a sarokkanapét, de nemcsak erre való.

Egy nagyobb változat kényelmes fekhelyet biztosít a délutáni szunyókáláshoz éppúgy, mint egy esti meditációhoz. Ilyenkor nem kell kihúzni és ággyá alakítani az ülőgarnitúrát, mert ha elég nagy az ülőfelület, akkor elnyújtózva is kényelmesen elférünk rajta.

De baráti beszélgetésekhez, társasjátékozáshoz is jobb, ha nem egy kis kanapét választunk, amin szorongva kell ülnünk egymás mellett.

És ami legfőbb: egy nagyméretű kanapé könnyedén vendégággyá alakítható, sőt van benne ágyneműtartó is, ami praktikus tárolóként is szolgálhat.

Nézz szét bútor kínálatunkban, és válaszd ki azt a modellt, amely nap mint nap biztosítja majd számodra a kényelmet. Keresd kollégáinkat, akik segíteni tudnak a döntésben!

Előző cikk Miért praktikusak az ágyneműtartós kanapék?
Következő cikk Milyen bútorok illenek egy modern nappaliba?