Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Samba kis kanapé - Miért praktikusak az ágyneműtartós kanapék

Miért praktikusak az ágyneműtartós kanapék?

A kanapék elsődleges funkciója a napközbeni pihenés biztosítása, ennek ellenére nem árt, ha az ágyneműtartós kanapék között nézelődünk, ha szeretnék egy új bútort a nappaliba. Hogy miért? Mert az ágyneműtartónak számos hasznos funkciója van. Nézzük, mely modellek tartalmazzák ezt a kiegészítőt!

Az ágyneműtartós kanapék és a nappali

Először is azt kell eldönteni a vásárlás előtt, hogy milyen kanapét szeretnénk: de nem formára vagy színre, hanem méretre. Az adott terület méretei ugyanis befolyásolják, mekkora bútor fér el a helyiségben. A szín és a forma kiválasztása csak ezután jön. Szerencsére kínálatunkban többféle típusát is megtalálod az ülőbútoroknak:

  • sarokgarnitúrák
  • kanapék 3+2+1 ülőgarnitúrák
  • U alakú garnitúrák

Külön kategóriában találod oldalunkon a valódi bőr felhasználásával készült nappali bútorokat.

Mindenképp nézz szét alaposan a kínálatunkban, ha új kanapét keresel, mert bőséges a választék. A képek alapján könnyen tájékozódhatsz, de jó, ha tudod, hogy a legtöbb modell rendelhető egyedi színben, más szövettel is. Keresd munkatársainkat telefonon ezzel kapcsolatban!

A kanapé kínálat végigpásztázása biztosan nem egyszerű, ezért jobb, ha célirányosan keresel: ebben segítenek a kategórián belüli szűrési lehetőségek. Minden oldalon találsz ágyneműtartós kanapékat, de ízelítőül ki is választottunk neked 3 modellt, amelyet szívből ajánlunk.


1. Samba Kis ágyneműtartós sarokkanapé

Kezdjük egy olyan bútorral, amely kisebb nappalikba való! A Samba Kis ágyneműtartós sarokkanapé ideális akkor, ha tényleg nincs nagy hely a szobában. Egyszerű, komfortos felépítésű darabról van szó, amelyen 2-3 ember is kényelmesen elfér.

Méretei: 235 cm x 165 cm. Jó hír, hogy ágyazható is, így valóban praktikus. Fekvőfelülete: 210 cm x 125 cm, ami nem is kicsi. Megmentője lehet annak, aki éjszaka már nem tud hazamenni a lakásodból, és egy kényelmes vendégágyra lenne szüksége. De te magad is használhatod napi alváshoz is, ha nincs külön hálószobád.

Ami a legjobb, hogy ágyneműtartója felnyitható, és ott sok mindent tárolhatsz: nemcsak ágyneműt, hanem szezonális dolgokat, dekorációkat, ruhaféléket.

Az is az előnye még, hogy állítható fejtámlával rendelkezik, így tévénézéshez, olvasáshoz, relaxáláshoz egyaránt remekül használható. Többféle szövetminta közül választhatsz, mikor megrendeled.


Amara 3+2+1 garnitúra ágyneműtartóval

Ha nagyobb a nappali, akkor érdemes egy 3+2+1-es garnitúrát választani vagy egy U alakú kanapét. Az Amara modell nagyon praktikus, mindhárom részét ki tudjátok használni tévénézés, beszélgetés, társasozás során.

Ennek is van ágyneműtartója, mégpedig a kétszemélyes rész alatt, a háromszemélyes rész pedig ággyá alakítható. A kihúzható ágyneműtartó könnyen mozgatható, nem okoz nehézséget ki- és betolni a bútor alá.

Ezt a kanapét is rendelheted a neked tetsző színben, szövetben. Az ülőfelület típusa hullámrugó és hideghab: nagyon kényelmes tehát.


Reggio U alakú kanapé

Egy tágas, modern nappaliba az ágyneműtartós kanapék közül az U alakú Reggio modellt ajánljuk. Már a méretei is lenyűgözőek: 385 x 255 x 197 cm, a fekvőfelület pedig: 148 x 296 cm. Szintén állítható fejtámlákkal rendelkezik, és itt még a kartámlák is mozgathatóak.

Királyi kényelmet biztosít, főleg, ha puha, divatos szövettel rendeled meg. Bár nem elsősorban arra tervezték, hogy aludjunk rajta, ennek ellenére ágyazható, van felnyitható ágyneműtartója, amely elég tágas ahhoz, hogy egy-két takarót, párnát elhelyezz benne.

Keress bennünket további ajánlatokért bátran, munkatársaink várják a hívásod!



Előző cikk Bővíthető étkezőasztal székekkel modern otthonokba
Következő cikk 3 ok, amiért érdemes nagyméretű kanapét választani