Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ulm étkezőasztal - Vip kanapé

Bővíthető étkezőasztal székekkel modern otthonokba

Van olyan bútorzat, amely többféle helyiségben is megállja a helyét, ez pedig az étkezőasztal székekkel. Ugyanis nemcsak az étkezőben helyezhetjük el ezt a szettet, hanem tehetjük a nappaliba is, lehet az amerikai konyhás lakásunk dísze, sőt még a dolgozószobában is helyet kaphat, ha tárgyalásokat, megbeszéléseket gyakran tartunk ott.

Megannyi lehetőség, és ehhez megannyi kínálat! Nézz szét az étkezőasztalok és székek kategóriánkban, és fedezd fel magad a választékot! Hogy könnyebb legyen dönteni, adunk néhány szempontot a döntéshez, és be is mutatjuk a legkedveltebb modelleket.


Az asztal vagy a szék van előbb?

Nehéz helyzetbe kerülhetünk, ha nem szettben, hanem elemenként vásároljuk meg az étkező berendezését, hiszen nem biztos, hogy a kiszemelt darabok stílusban, méretben, színben passzolni fognak egymáshoz.

Ugyanakkor ha egyedi módon kívánjuk berendezni a helyiséget, ez lehet előny is: például ha nem egyforma székeket akarunk választani az asztal mellé. Nagyon praktikus ez a lehetőség, ha eltérő igények mutatkoznak a családban, netán valaki túlsúlyosabb, és egy stabilabb székre van szüksége, de akkor is örülhetünk a darabonkénti vásárlásnak, ha otthonunkat bohó stílusban álmodtuk meg. Itt ugyanis remekül megférnek egymás mellett az eltérő színű, eltérő formájú étkezőszékek.

Ha azonban mégis az egységességre törekszünk, akkor az asztalt válasszuk ki előbb, és a méretéhez viszonyítva rendeljük meg a székeket!

Kínálatunkban külön lehet keresni étkezőasztalokra és székekre is, de a termékképeken látható egy-egy javasolt párosítás is, ami inspirációt adhat. Mindenképp érdemes azonban személyesen ellátogatni 4000 m2-es bemutatótermünkbe, ahol ki is lehet próbálni az egyes darabokat, és kollégáink hasznos tanácsokat is tudnak adni.


Étkezőasztal székekkel: csak az étkezőbe kerülhet?

Természetesen nem! A mai modern bútorok többféle funkciót is elláthatnak, éppen ezért akár a nappaliban, akár a dolgozószobában is megállják a helyüket. Nagyon esztétikus látványt nyújtanak mindkét helyen.

Ha megnézed a kínálatunkat, láthatod, hogy a székek egy része forgószék, amelyeket elsősorban munkához terveztek, de persze enni is kényelmesen lehet rajtuk. Másik részük pedig szánkótalpas szék, amely stabilitásáról, kényelméről híres, mind gyerekek, mind testesebb emberek számára kiváló választás.

Az étkezőszékek mindegyike kárpitozott, minden modell rendelhető többféle színben is. A kényelem szempontjából ezek a típusok sokkal jobban megfelelnek a mai kívánalmaknak. Hiszen ha belegondolunk, hogy az étkezések után hányszor marad még együtt a család vagy a baráti társaság, hogy beszélgessenek, társasozzanak, akkor láthatjuk, mennyire jó hasznát lehet venni egy kárpitozott étkezőszéknek.

Így hát akárhova is kerül az étkezőasztal székekkel, tökéletesen bele fog olvadni a környezetbe.


Melyek a legkeresettebb modellek?

Az asztalok közül a bővíthető étkezőasztalok a legnépszerűbbek, amelyek nagyon praktikusak. Ilyen például a dizájnos kivitelű ULM étkezőasztal, mely fehér és magasfényű szürke színben is elérhető üzletünkben.

Különlegessége, hogy liftmechanikás: automata módon, egy mozdulattal nyitható és zárható. Hő- és karcálló temperált üveglap rátéttel rendelkezik, könnyen tisztítható, így asztalterítő használata is felesleges.

Csodásan mutat szánkótalpas székekkel, hiszen az ívelt kialakításuk miatt harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Íme, néhány tipp, melyik modellt érdemes választani az ULM étkezőasztal mellé:

  • Benno
  • Greg
  • Julian
  • Elbe

Érdeklődés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, hívd munkatársainkat, és jelentkezz be kiállítótermünkbe!



Előző cikk Tudtad, hogy nálunk a franciaágy matraccal és matrac nélkül is kérhető?
Következő cikk Miért praktikusak az ágyneműtartós kanapék?