Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Válassz franciaágyat a hálószoba stílusának megfelelően!

Válassz franciaágyat a hálószoba stílusának megfelelően!

Talán nincs is olyan hálószoba, ahol ne franciaágy szolgálna fekhelyként, azonban amikor a kiválasztására kerül a sor, sokan tanácstalanok, mert nem tudják, hogy szín, forma és anyag tekintetében melyik lenne a legideálisabb a hálójukba. Pedig kézenfekvő megoldásnak tűnik a szoba stílusához passzoló franciaágy vásárlása.


Cikkünkben bemutatjuk a legismertebb lakberendezési stílusokat, és megnézzük, melyikbe milyen ágy illik. Így egyszerűbb lesz a döntés, mert kiderül, melyik modell, melyik szín harmonizál leginkább a háló hangulatával.


Franciaágy romantikus hálószobába


Akár tinilány szobájáról van szó, akár egy boldog pár szentélyéről, a romantikus stílus igen jó választás. Az ilyen hálószobákban finom, lenge lakástextilekkel, virágmintás kiegészítőkkel is gyakran találkozunk.


A romantikus hálószoba meghitt környezetet teremt az alváshoz, pihenéshez. Egy kényelmes franciaágy, egy szép komód és egy-két nagyobb ruhásszekrény is helyet kap itt. Gyakori eleme a helyiségnek a fésülködőasztal is.


Jellegzetes szín a romantikus stílus esetében a barack, az ekrü, a bézs és természetesen a rózsaszín, de más pasztellárnyalatok is szóba jöhetnek, ahogy az élénk piros is. A mintás tapéta, a visszafogott fények, az apró dekorációs tárgyak tovább fokozzák a hangulatot.


Tökéletesen illik ilyen hálószobába a Roxy no.3 kárpitozott franciaágy, amely lekerekített formákkal rendelkezik. Többféle színben és méretben is kérhető, betétes és ágyrácsos változatban is kapható.


Egy modern hálószobába LED világítással felszerelt franciaágy való

 

Egy teljesen más stílust képviselnek a LED-es franciaágyak, amelyeket a modern hálószobákba alkottak. A mostanában nagyon divatos irányzat fő jellemzője a praktikum és az egyszerűség. A vonalak határozottak, ez a stílus jobban kedveli a szögletes formákat.


A legtöbb modern hálószobában a technikai újdonságok nagy szerepet kapnak. Itt biztosan van tévé is a helyiségben, és akár a függönyök helyett is távirányítóval működtethető rolókkal találkozunk.


A high-tech stílus az ágyak tekintetében is megjelenik: franciaágy kínálatunkban is találni több olyan bútort, amely különleges megoldást kínál. Az egyik ilyen a LED-világítás, de találkozhatunk TV-konzollal felszerelt ággyal is.


Figyelmedbe ajánljuk a Movie Star boxspring franciaágyat, amely állítható fejtámlával, hangszóróval is rendelkezik. Kényelmes pihenést biztosít nemcsak éjszaka, hanem a hétvégi délutánokon is, mikor tévézni, sorozatokat nézni támad kedved.


Az ágy mérete: 180 x 200 cm, bonellrugós matraccal és 60 mm-es hideghab toperrel (fedőmatraccal) kapható többféle színben, igény szerint. Hasonlóan exkluzív termékünk még a Lucy és a Luna franciaágy is. Ezek is tökéletesen illenek egy modern, dizájnos hálószobába.


Légies megjelenés, pasztellszínek a skandináv hálóban

 

A skandináv stílusban berendezett hálószobák is igen divatosak, ezek is az egyszerűséget állítják a középpontba. A fényesség, a világos árnyalatok, a természetesség és a funkcionalitás adja a stílus alapját.


Egy ilyen hálóban jellemzően fehér bútorok és kiegészítők találhatóak, talán csak a lakástextilek törik meg az egyhangúságot. Az élénk színek azonban kerülendők, ahogyan a zsúfoltság, a túlzásba vitt dekorációs elemek is.


Az ágyak lábakon állnak, ez is szellősebbé teszi a teret. Ilyen helyiségbe kiváló bútorzat lehet például a Mia franciaágy, stílusban illő éjjeliszekrénnyel. Érdemes olyan színben kiválasztani a kárpitozást, amely harmonizál a szőnyeggel, függönnyel, ágytakaróval.


Kollégáink ebben is a segítségedre lesznek az ágyválasztás során, vedd fel velünk a kapcsolatot!



Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?
Következő cikk A 3 legkülönlegesebb sarokgarnitúra a kínálatunkból