Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 5 legnépszerűbb design kanapé

Top 5 legnépszerűbb design kanapé

1. Carrier design kanapé

A Carrier design kanapé letisztult formáival tökéletesen passzol a fiatalos, minimalista nappalikba. 275 x 235 cm-es mérete miatt jó választás garzonlakásba is, hiszen a sarokkialakítás helytakarékossá teszi, mégis elegendő ülőhelyet biztosít vendégeid fogadásához.

Design kanapédat teljesen a nappali stílusához igazíthatod. A választható fekete, szürke, fehér és piros árnyalatok más-más karaktert adnak a helyiségnek, de akár szabadon kombinálhatod is őket. Az állítható karfák és fejtámlák pedig kielégítik személyes igényeidet.


A Carrier design kanapé a pezsgő társasági élet központja, mert nemcsak kényelmével, hanem modern formáival is lenyűgözi vendégeidet.
Kattints IDE »

2. Chef L-alakú design kanapé

A Chef design kanapé egy olyan valódi bőr kanapé, amellyel nem kell kompromisszumokat kötnöd. A gyönyörűen csillogó bőrkárpitot szürke és fekete színben vagy akár a bézs és a barna különböző árnyalataiban is megrendelheted. 

A design kanapé puha, hívogató hullámrugó és hideghab ülései ízlés szerint állítható fejtámlákkal gondoskodnak a családi délutánok felhőtlen kényelméről. A munka és iskola utáni pihenéshez, a tartalmas beszélgetésekhez a 265 x 205 cm-es design kanapén minden családtagnak jut hely.


A Chef valódi bőr design kanapé hibátlan összképét a hangsúlyos, mégis elegáns ezüst lábazat teljesen új szintre emeli. A Te nappalidban is jól mutatna?
Derítsd ki ITT »

3. Lightning design kanapé sarok kialakítással

A Lightning design kanapé különleges formája ötvözi a vintage bútorok előkelőségét és a modern, fiatalos igényeket. A sarokkanapé RGB led csíkkal nyújt tökéletes hangulatfényt a romantikus, otthoni randevúkhoz, 335 x 190 cm-es méretével pedig összebújni is kényelmes rajta.

Ezt az I. osztályú, minőségi design kanapét igény szerint nyitható kialakításban is kérheted, amely franciaágy méretével biztosítja a nyugodt éjszakai alvást. 

A Lightning design kanapé választható színben és szövettel rendelhető, de az olívazöld igazi jolly joker, ha még tovább növelnéd az utánozhatatlan vintage hangulatot.
Nézd meg ITT »

4. Colombo XL design kanapé

A Colombo XL egy U-alakú design kanapé, amely tágas ülő- és fekvőhelyet biztosít a barátokkal közös filmezéshez. Hullámrugós ülőfelület és rajta egy nagy rugalmasságú, tartós HR típusú hab-matrac gondoskodik a kényelemről, így akár több órás mozimaratonokat is nyugodtan szervezhettek.

És ez még nem minden. Ez a design kanapé különleges prémium funkciókkal is kényeztet téged: a már megszokott állítható fejtámlák mellett állítható ülésmélység és motoros relax funkció áll rendelkezésedre.

Indulj nasi-beszerző körútra, tárcsázd a barátaidat és kezdjétek a hétvégét egy laza, filmezős estével. A Colombo design kanapé a kényelmetekről garantáltan gondoskodik.
Kattints IDE »

5. Sammy U-alakú design kanapé

A Sammy design kanapé mutatós, valódi bőr U-alakú kanapé, amely örök darab és újra és újra elkápráztat, ahogy a szobába belépsz. A design kanapé érdekessége, hogy ötvözi a hagyományos bőr kanapék díszítési jegyeit a légies, minimalista bútorok formáival, ezért az egyik legegyedibb bútor a webáruház kínálatában.

A design kanapé prémium kivitelezése és a hullámrugó+hideghab ülőfelület páratlan kényelme lehetővé teszi, hogy vendégeid hosszú éveken át le legyenek nyűgözve, ha ellátogatnak hozzád. 

Itt az idő, hogy otthonod elegáns estélyek és meghitt ünnepek helyszíne legyen. A Sammy design kanapé ehhez tökéletes választás.
Nézd meg ITT »


Design kanapét vásárolnál elérhető áron? A VIP Kanapé prémium kivitelezésű és különleges formavilágú design kanapéi között te is megtalálhatod a neked tetszőt.
Nézz körül ITT »

4000 m²-es raktáráruházunk közel 600 db bútornak és sokszínű design kanapé-választéknak ad otthont. Látogass el hozzánk egy előre egyeztetett időpontban és vidd haza vadiúj design kanapédat készletről, akár már aznap. 
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé