Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 5 L-alakú kanapé a VIP Kanapé kínálatában

Top 5 L-alakú kanapé a VIP Kanapé kínálatában

1. Practical L-alakú kanapé

A Practical egy tágas, 225 x 160 cm-es L-kanapé, amely a háttámla lehajtásával egyszerűen 180 x 180 cm-es vendégággyá alakítható. Nyitható ágyneműtartója elegendő helyet biztosít a tiszta ágyneműknek és a téli vastag pokrócoknak is.

A Practical L-alakú kanapé tökéletes a sorozatnézős, vacsorarendelős, otthon eltöltött randikhoz, hiszen a beépített pohártartók és a hullámrugó ülőfelület órákon át kényelmes kuckót biztosít kettőtöknek.


Ez az L-kanapé 3 féle színben rendelhető. A bézs, a világos szürke vagy a grafitszürke passzol a nappalidba? 
Nézd meg ITT »

2. Carrier L-kanapé

A Carrier L-alakú kanapé modern formáival jó választás a minimalista stílus kedvelőinek. A helytakarékos sarokkialakítás ellenére a 275 x 235 cm-es sarokkanapé elegendő és kényelmes ülőhelyet biztosít vendégfogadáshoz. Sőt, az állítható fejtámlák a vendégek személyes igényeit is kielégítik. 


A Carrier L-kanapét többféle színben, választható szövettel, akár az árnyalatok és a textilek kombinálásával is megrendelheted. 
Kattints IDE »

3. Laredo L-alakú kanapé

Élvezd otthonodban az extra funkciók luxusát a Laredo L-kanapé jóvoltából. Dőlj hátra, kapcsold fel az RGB led csík nyújtotta hangulatvilágítást a kedvenc színeddel és csatlakoztasd a mobilodat USB- vagy Jack-kábellel a sarokkanapé beépített hangszóróihoz.


A Laredo L-kanapé 322 x 195 cm-es méretével komfortos pihenőhely az egész családnak. A kényelmes ülő- és fekvőhely mellett gondoskodik a hétvégi mozimaratonok hangulatvilágításáról és a munka vagy suli utáni relaxálás aláfestő zenéiről is. 
Nézd meg ITT »

4. Carrera Motoros Tv Relax L-kanapé

A Carrera igazán fiatalos sarokkanapé, amelyben motoros tv relax ülés és egy beépített laptop asztal is helyet kapott. Ez az L-kanapé a multifunkciós élettér megtestesítője, hiszen az otthoni munkaórákhoz kényelmes ülőhelyet, a délutáni szunyókáláshoz és az esti filmezéshez pedig pihentető fekvőfelületet biztosít.

A Carrera L-kanapé ízelítőt ad a jövő kényelméből a jelenben, valódi bőr borítása pedig örökké divatosan tartja a nappalidat. 
Kattints IDE »

5. Hello L-alakú kanapé

A Hello L-kanapé egy tágas, 294 x 174 cm-es családi kanapé, amely kihúzva 160 x 230 cm-es ággyá alakítható. Ez a méret tökéletes két felnőttnek az akár mindennapi éjszakai alváshoz is.

A Hello sarokkanapé szemet gyönyörködtetően élénk színekben és többféle anyaggal rendelhető. A bemutatóteremben folyamatosan tartunk készleten Hello L-alakú kanapét, hogy élőben is kipróbálhasd a hullámrugó és hideghab páratlan puhaságát.

Ha valami igazán vidámat keresel a nappalidba, a Hello tökéletes választás.
Nézd meg ITT »


Top 5 L-kanapénk egyike elnyerte a tetszésedet? Látogass el 4000 m²-es raktáráruházunkba és próbáld ki élőben is. Sőt, akár már aznap, készletről haza is viheted álmaid kanapéját.
Kérj időpontot ITT »

A VIP Kanapénál változatos stílusú  és folyamatosan bővülő L-kanapé kínálattal várunk. Nézd meg a többi sarokkanapét is. 
Kattints IDE »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé