Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 3 irodai kanapé a VIP Kanapé kínálatában

Top 3 irodai kanapé a VIP Kanapé kínálatában

1. Toulon irodai kanapé

A fekete textilbőr Toulon kanapé egy igazán tekintélyt parancsoló irodabútor a maga 260 x 100 cm-es méretével. Klasszikus szögletességét különlegesen törik meg a 2022-es lakberendezési trendeknek megfelelő barátságos, lekerekített élek, az irodai eleganciáról pedig a pihe-puha ülőfelület kárpitja gondoskodik.

A Toulon irodai kanapé tökéletesen alkalmas a komolyabb, nagy téttel rendelkező tárgyalásokhoz, hiszen partnereid egészen biztosan megjegyzik majd a robusztus formákat és az utánozhatatlan kényelmet, amivel vártad őket. 


A fekete textilbőr Toulon kanapét fémesen csillogó dekorációkkal tudod igazán feldobni: az ezüsttel visszafogott eleganciát, az arannyal pedig vitathatatlan magabiztosságot tudsz sugallni ügyfeleid számára.

A Toulon kanapé tökéletes választás szinte bármilyen irodába, hiszen méreteiben, anyagában és színeiben is igényeid szerint módosítható.
Nézd meg ITT »

2. Duett kanapé irodába

A 202 x 85 cm-es Duett kanapé még a szűkösebb irodákba is remek választás. Nem véletlen, hogy ez a modell a VIP Kanapé kínálatának egyik legnépszerűbb darabja, hiszen a tökéletes kényelem elérése érdekében hullámrugó és hideghab ülőfelületét egy plusz memória fedőmatrac is kiegészíti.

A Duett irodai kanapé többféle színben is rendelhető, melyek közül a legnépszerűbbek a semleges szürkék, barnák, bézsek és fehérek, valamint ezek kombinációi. Az univerzális árnyalatok mellé az irodába szerezz be egy színes füles fotelt is, amellyel felejthetetlen enteriőrt hozhatsz létre.


A Duett kanapét egy színes fotellel és egy szakmailag releváns kötetekkel megpakolt könyvespolccal kiegészítve olyan olvasókuckót alakíthatsz ki, amely potenciális ügyfeleidnek és partnereidnek is imponálni fog: a családias munkahely érzete mellett egy ilyen tér a hozzáértő csapat benyomását is kelti.

A Duett irodai kanapé nemcsak tárgyalásokhoz biztosít kellemes helyszínt, hanem a bonyolultabb feladatok előkészítéséhez is. Hisz biztosan hallottad már, hogy a legjobb ötletek fekve születnek. 
Kattints IDE »

3. Willy irodai sarokkanapé

Ha egy igazán különleges bútorra vágysz az irodádban, amellyel nemcsak céged fiatalos és haladó filozófiáját hangsúlyozhatod, de még a rendelkezésedre álló tereket is maximálisan kihasználhatod, a Willy irodai sarokkanapé remek választás lesz számodra.

A 250 x 184 cm-es irodai kanapé pihe-puha bársonyos ülőfelülete akár többfős tárgyalásokhoz is kiváló helyszínt biztosít. Különleges királykék árnyalata egy modern cég benyomását kelti és szuperül kiemelkedik a semleges színű asztalok, székek és szekrények közül. 


A Willy irodai sarokkanapé puha, vastag ülőpárnái miatt egy robusztus bútor, ezért érdemes mellé egy légiesebb dohányzóasztalt választani. A kanapé fekete lábaihoz például remekül illik egy fekete fém részletekkel kiegészített üvegasztalka, amellyel az alapvetően bohém királykék színt a formálisabb lakberendezési trendek felé terelheted. 

Válaszd a Willy irodai sarokkanapét és rendezz be egy különleges, kék árnyalatokkal domináló enteriőrt a munkahelyeden.
Nézd meg ITT »


Céged arculatához illő kanapét keresel az irodádba? Nézz körül a VIP Kanapé változatos formájú és színű kanapé kínálatában vagy keress minket egyedi elképzeléseiddel.
Kezdd ITT »

Látogass el raktáráruházunkba, kérd profi kollégáink tanácsát a személyes igényeidnek megfelelően és térj vissza az irodádba akár már aznap egy vadiúj kanapéval.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé