Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Nagy kanapé kérdés - hogyan válasszak nagy kanapét?

Nagy kanapé kérdés - hogyan válasszak nagy kanapét?

Nagy kanapé igazán nagy terekbe - Madeira U

Ha te is született vendégváró hírében állsz és nappalidban még az ehhez megfelelő nagy hely is adott, egy U-alakú nagy kanapé tökéletes választás lesz az otthonodba. 

Az U-alak lehetővé teszi, hogy a dohányzóasztalt középen helyezd el, a vendégek pedig innen csipegethetik a nassolnivalót. Talán itt az ideje egy társasjátékest megszervezésének? Egy nagy U-alakú kanapén ülve mindenkitől egyenlő távolságra lesz a játéktábla. 


Válaszd a Madeira nagy kanapét és még külön dohányzóasztalt sem kell beszerezned. Ezt a 385 x 215 x 250 cm-es U-alakú kanapét puffal együtt, garnitúrában vásárolhatod meg, ami közel tolva a kanapéhoz segít, hogy az aktuális olvasmányod vagy a távirányító mindig a kezed ügyében legyen.

Az idei évtől nálad tarthatja a család a közös ünnepeket a Madeira nagy kanapénak köszönhetően. Garantáltan nem lesz szükség plusz székekre.
Nézd meg ITT »

Nagy kanapé a sarokba - Exit sarokkanapé

A sarokkanapékat általában helytakarékossági okból szeretik az emberek, de ez nem azt jelenti, hogy nem léteznek kifejezetten sarokba tervezett nagy kanapék.

Egy L-alakú nagy kanapén jól esik elnyújtózni olvasás vagy filmnézés közben, akár ketten is kényelmesen elfértek és közösen hódolhattok hobbijaitoknak. Az ilyen nagy kanapék előnye, hogy a pihentető délutáni alváshoz sem kell kihúznod őket.

A VIP Kanapénál az Exit sarokkanapé a stresszes hétköznapokból való kilépés megtestesítője. Ez a nagy kanapé 340 x 240 cm-es méretével garantálja a munkaidő lejárta utáni nyugalmadat. 


Engedd szabadjára a fantáziádat az Exit nagy kanapéval. Ötvözz két színt és válassz izgalmas textúrájú szövetet új kanapédhoz a lehető legharmónikusabb eredményért.
Kezdd ITT »

Nagy kanapé a hagyományos formák kedvelőinek - Cosmo nagy kanapé

Természetesen akkor sem kell lemondanod egy nagy kanapé kényelméről, ha az egyenes kanapékat kedveled. Egy hagyományos kanapén is komfortosan elfér a szűk család, esténként pedig a nagy kanapén ülve válhat rituálévá, hogy megvitatjátok kivel mi történt aznap. 

Főleg, ha ehhez a Cosmo 290 x 140 cm-es nagy kanapét választod. A hideghabos N35-ös fejlesztésű szivacs páratlan puhasága órákon keresztül megalapozza a jó hangulatot a tartalmas beszélgetésekhez. 


A Cosmo nagy kanapét változatos színekben és szövetekkel kérheted. Az örök klasszikus fehér, a rejtélyes sötétbarna vagy a trendi olívazöld áll a szívedhez legközelebb? Nem tudsz dönteni? Akkor kombinálj több színt, hiszen ez a nagy kanapé erre is ad lehetőséget.
Kattints IDE »


VIP Kanapé-tipp: Nagy kanapé vásárlásánál különösen fontos, hogy érvényesüljenek a kanapé-választás méretbeli szempontjai. Mielőtt végleg beleszeretnél újonnan kiszemelt nagy kanapédba, végezd el a szükséges előzetes méréseket. Szerencsére ez csaknem gyerekjáték: csak pakolj a kanapé leendő helyére dobozokat, párnákat, pokrócokat a kanapé méreteinek megfelelően. Így új nagy kanapédat térben is láthatod, mielőtt megvásárolnád és biztosan nem érhetnek meglepetések.

Kezdődhet a nagy kanapé-kaland? Nézz körül a VIP nagy kanapé kínálatában
Kezdd ITT »

A VIP Kanapé 4000 m²-es bemutatótermében számos nagy kanapét élőben is kipróbálhatsz, sőt akár már aznap hazaviheted a neked tetszőt. Egyeztess időpontot és látogass el hozzánk. Profi kollégáinktól minden kérdésedre választ kapsz. 
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé