Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Legnépszerűbb U-alakú kanapék 2022-ben

Legnépszerűbb U-alakú kanapék 2022-ben

Artemis U-alakú kanapé

Az Artemis U-kanapé a helytakarékos tárolás bajnoka. Ágyazható, 3 darab nyitható ágyneműtartója pedig könnyű rendszerezhetőséget és tágas pakolótereket biztosít. A hosszabb ágyneműtartóban elrejtheted a csere ágyneműket, a két kisebben pedig helyet kaphatnak a ritkán használt társasjátékok, a szezonon kívüli ruhadarabok vagy a bőröndjeid is.

A 375 x 280 x 195 cm-es méret tökéletes a családi filmezéshez, a hullámrugó és hideghab ülőfelület pedig több órán keresztül is páratlan kényelmet biztosít. Szeretteid ízléséhez az U-kanapé állítható, előre és hátra is mozgatható fejtámlái igazodnak.


Az Artemis kanapé U-alakú modelljét több színben és anyagban, jobbos és balos kivitelben is kérheted. 
Nézd meg ITT »

Sammy U-kanapé 

A Sammy valódi bőr U-alakú kanapé elegáns, vékony lábai és időtlen csillogó kárpitja számos enteriőr éke lehet. A fel- és lehajtható fejtámlák, a nyitható ágyneműtartó, a vendégágynak is megfelelő méretű fekvőfelület elhozzák a luxus érzését otthonodba.

A Sammy U-kanapé tökéletes választás társaságkedvelőknek. Ez egy igazán karakteres kanapé, U-alakú kialakítása pedig praktikus vendégváró bútorrá teszi. Középről már csak egy gyönyörű dohányzóasztal, egy üveg zamatos bor és egy bőséges sajttál hiányzik.


Hívd át a barátokat, a Sammy U-kanapé kiváló helyszínt biztosít a tartalmas beszélgetésekhez. 
Kattints IDE »

A népszerű Carrier kanapé U-alakú modellje

A Carrier többféle formában megtalálható a VIP Kanapénál, U-alakú kialakítása azonban különösen népszerű idén. Ez az U-kanapé modern, letisztult formáival a minimalista nappalik sztárja, a munka utáni pihenés és a romantikus esték elengedhetetlen kelléke.

Nyújtózz végig ezen a légies és tágas, 205 x 345 x 235 cm-es U-kanapén és kapcsold be kedvenc sorozatod megunhatatlan epizódjait vagy vegyél a kezedbe egy letehetetlen könyvet. 


Hagyd magad mögött a stresszt, válaszd a Carrier kanapét U-alakban, állítható kar- és fejtámlákkal.
Nézd meg ITT »


Megtetszett valamelyik U-kanapé? Kérj időpontot még ma, hogy pár napon belül már új kanapéd kényelmét élvezhesd otthonodban.
Érdeklődj ITT »

A VIP Kanapé U-alakú kínálata folyamatosan bővül. Nézz körül a webáruházban és találd meg az ízlésednek megfelelő U-kanapét.
Kezdd ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé