Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kényelmes szürke étkezőszékek nem csak étkezőkbe

Kényelmes szürke étkezőszékek nem csak étkezőkbe

Julian szürke étkezőszék

A Julian szürke étkezőszék sötét, vintage árnyalatával és különleges hullámformájú háttámlájával olyan bútor, amellett nem lehet szó nélkül elmenni. Varázsa az apró részletekben rejlik, amelyek akár még a századik közös családi vacsorán is ugyanolyan izgalmassá teszik a megjelenését, mint a legelső első alkalommal.

A Julian szürke étkezőszék egyszerre merész és visszafogott darab. Egyediségét az áramvonalas formája adja, amely háttámláján a lefelé szélesedő kialakításával nyújt tökéletes támaszt a hátadnak, a lábazatot követő ülőfelületével pedig a térdhajlatod számára is páratlan kényelmet ígér.


Habár a Julian szürke étkezőszék modern karaktere megkérdőjelezhetetlen, a matt fekete szánkótalpas lábazat és a háttámla visszafogott fehér varrásai remekül ellensúlyozzák az extravagáns külsőt, ezzel pedig letisztultságot csempésznek otthonodba.

A Julian szürke étkezőszék szépségét leginkább egy manapság kifejezetten trendi, fehér-szürke étkezőasztallal hangsúlyozhatod. Viszont ez a modell nem csak étkezőbe vagy konyhába kiváló választás: helyezd el a Julian szürke étkezőszéket az előszobádban és a munkából vagy a nagybevásárlásból hazaérve élvezd a pihe-puha szövet kényelmét, ameddig kifújod magad.

Nézd meg ITT »

Fjord szürke étkezőszék

A Fjord szürke étkezőszék az egyik legmodernebb étkezőszék a VIP Kanapé kínálatában. Népszerűségét főleg kialakításának és formáinak köszönheti, amelyet a háttámlán kivágott félkör tesz igazán különlegessé. Ez a megoldás pedig nemcsak a modern külsőről gondoskodik, hanem a melegebb évszakokban kellemes szellőzést is biztosít a hátadnak.

A Fjord szürke étkezőszék bársonyos szürke szövetével és csillogó fekete poliplábaival igazán elegáns összképet teremt a helyiségben. Kompakt mérete miatt pedig nemcsak étkezőbe remek választás, hanem az irodádba vagy céged tárgyalójába is. 


Mivel a 2022-es lakberendezési trendekben hódít a hagyományos és a modern stílusok ötvözése, a futurisztikus Fjord szürke étkezőszék mellé egy fás részletekkel rendelkező, természetes étkezőasztalt ajánlunk.

Kattints IDE » 

Ulf szürke étkezőszék

Ha a letisztult lakberendezési stílusok kedvelőjeként szívesen nyitsz a játékos és fiatalos formák felé is, az Ulf szürke étkezőszék tökéletes választás lesz számodra. Mivel ez a bútor az egyszerűség megtestesítője, lekerekített, barátságos és minden feltűnést nélkülöző formáival ejti rabul a helyiségbe belépőket.

Az Ulf szürke étkezőszék hagyományos négylábas kialakítását a szemmel láthatóan is erősen texturált szövet és a kecses, vékony falábak teszik érdekessé. 


A szék minden egyes elemével lehetővé teszi, hogy a neked tetsző stílusú étkezőasztallal kombinálhasd, de a legjobban mégis a hasonlóan egyszerű, egyszínű darabokkal működik. Ezért egészen biztosan nem hibázol, ha az Ulf szürke étkezőszékhez egy magasfényű fehér vagy fekete asztalt választasz.

Az Ulf szürke étkezőszék az étkezőn kívül a gyerekszobába is tökéletes kiegészítő. Stabil, négylábas kialakítása miatt például szuper választás, ha gyermekednek rajzolós sarkot alakítanál ki egy kisméretű íróasztallal kiegészítve.

Nézd meg ITT »


Praktikus szürke étkezőszéket keresel otthonodba, amely hosszú éveken át trendi eleme lesz a lakásodnak? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában.
Kattints IDE »

Vadiúj szürke étkezőszékeit kényelmét már pár napon belül élveznéd az otthonodban? Látogass el raktáráruházunkba és válassz a készleten lévő modellek közül.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé