Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Hogyan válasszak ülőgarnitúrát?

Hogyan válasszak ülőgarnitúrát?

Döntsd el, hány részes ülőgarnitúrát szeretnél

Az ülőgarnitúra elemeinek száma, elosztása és formája természetesen elsősorban a nappali méretétől függ. Fontos, hogy vásárlás előtt minden esetben mérd ki a kiszemelt összeállítás paramétereit a bútor webáruházban feltüntetett adatoknak megfelelően. Még jobb, ha személyesen is megnézed és kipróbálod az ülőgarnitúrát, hiszen a megfelelő méretről kizárólag így lehet megbizonyosodni. 

Szerencsére ma már kisméretű nappalik esetén sem kell lemondani a több részes ülőgarnitúrák luxusáról. Egy sarokülőgarnitúrával és egy fotellel garzonlakásodban ugyanazt a hatást érheted el, mint egy nagyobb otthonban elhelyezett 3 részes bútorösszeállítással.

Vadiúj ülőgarnitúrád elemeinek számát a háztartásban élők létszáma és vendégszeretete is meghatározza. Ha sokszor rendeztek vacsorapartikat, társasjátékesteket, illetve ottalvós bulikat és az ünnepekkor is nálatok gyűlik össze a család, szinte egyértelmű, hogy nem érdemes 3 részes ülőgarnitúránál kevesebbet választani. 

Válaszd ki, milyen ülőgarnitúra elemekre lesz szükséged a mindennapokban

A VIP Kanapé ülőgarnitúra kínálatában megtalálhatók 

  • a klasszikus 3+2+1 részes szettek,
  • egy fotelt és egy 3 személyes kanapét tartalmazó 4 személyes összeállítások,
  • egy 3 személyes és egy 2 személyes kanapéból, plusz egy puffból álló ülőgarnitúrák.

Sőt, bizonyos ülőgarnitúrák esetében az egyes elemek külön-külön is megvásárolhatók, így te magad állíthatod össze az elvárásaidnak tökéletesen megfelelő kombinációt.

Míg a vendégfogadáshoz vagy a nagy családi kupaktanácshoz érdemes fotelekben, 3 személyes és 2 személyes kanapékban egyszerre gondolkodni, nyugdíjas vagy fiatal párként, egyedülállóként és kisebb nappalikba elegendő egy összeillő sarokülőgarnitúra és fotel szettre beruházni. 

Ebben az esetben a fotel lehet az énidő helyszíne, ahová minden délután leülsz egy jó könyvvel vagy ahol éppen a nap végi agyagmaszk száradását várod. A sarokülőgarnitúrán pedig kipihenheted a heti legkeményebb edzés izomlázát vagy pároddal együtt ejtőzhettek egy nehéz nap után, miközben kedvenc zenekarotok új albumát hallgatjátok.

Határozd meg az ülőgarnitúra stílusát

Leendő ülőgarnitúrád stílusát igazíthatod a nappali hangsúlyos burkolatához, a már beszerzett kisbútorokhoz vagy a lakásban megtalálható, apró, színes dekorációkhoz is. A VIP Kanapénál sokféle választási lehetőség áll a rendelkezésedre, hiszen a kínálatban a klasszikus füles fotelek és a hagyományos sarokülőgarnitúra formák mellett egészen modern stílusok is helyet kaptak.


Mielőtt beszerzőkörútra indulsz, mindenképp tájékozódj a választható anyagokról is. A legnépszerűbb ülőgarnitúra kárpitok közül említésre méltó a valódi bőr, amely hosszú éveken át tartós szépségével hálálja meg a gondos ápolást. Ám ma már léteznek olyan luxushatású bútorszövetek is, amelyek költséghatékony módon is képesek lenyűgözően elegánssá varázsolni a helyiséget.

Ha bizonytalan vagy a döntéssel kapcsolatban, olvasd el az anyagválasztási kisokost ITT »

Gondold át, milyen extrákkal dobnád fel ülőgarnitúrádat

A modern ülőgarnitúra-funkcióknak ma már szinte csak a képzeleted szabhat határt.

Egyes ülőgarnitúrák olyan extrákkal vannak felszerelve, mint például

  • karfákba szerelt pohártartók,
  • állítható lábtartók,
  • beépített hangfalak Bluetooth-, AUX- vagy USB-csatlakozással,
  • állítható fejtámlák és karfák,
  • motorikus vagy manuális relax ülések,
  • vagy tágas ágyneműtartók.

Válaszd az ár-érték arányban legjobb ajánlatot

A több részes ülőgarnitúrák szerencsére ma már nem csupán a legfelső réteg kiváltságai. A VIP Kanapénál elérhető áron vásárolhatod meg ezeket az elegáns bútorösszeállításokat, amelyekkel páratlan luxust csempészhetsz otthonodba.

Vásárlás előtt érdemes az Utolsó darabok termékkategóriát is végigböngészni, hiszen itt akár jelentős kedvezménnyel találhatod meg álmaid ülőgarnitúráját. 


Az életviteledhez és a nappalidhoz legjobban passzoló ülőgarnitúrát keresed?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában »

Látogass el a VIP Kanapé raktáráruházába és próbáld ki leendő ülőgarnitúrádat élőben is.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Melengető hatású lakberendezési ötletek télire
Következő cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé