Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Hogyan tedd tágasabbá a lakásodat?

Hogyan tedd tágasabbá a lakásodat?

L-alakú kanapék a nehezen berendezhető sarkokba

Egy új lakásba költözésnél vagy felújításnál a sarkok hatékony kihasználása az egyik legnagyobb kihívás. Azonban egy sarokkanapéval hamar orvosolhatod ezt a problémát, rengeteg helyet spórolhatsz meg a helyiségben és még egy olyan biztonságos kuckót is teremthetsz magadnak, ahová mindig jól esik majd elvonulni munka vagy iskola után.

A sarokkanapék előnye nem csak a térkihasználásban rejlik. A legtöbb modell szuper vendégváró bútor a pizsamapartikra, hiszen pár mozdulattal akár franciaágy méretű fekhellyé alakíthatók. A kihúzható sarokkanapék és a nyitható kanapéágyak lehetővé teszik, hogy rég nem látott rokonaidat és barátaidat végre ottalvós vendégségbe hívhasd és nálad is zavartalanul élvezhessék az otthonukban megszokott kényelmet.

VIP Kanapé-tipp: Válassz olyan sarokülőgarnitúrát, amelyhez puff is tartozik! Ez a praktikus bútor egyszerre helyettesíti a dohányzóasztalt és a lábtartót, sőt, azonos magasság esetén még a sarokkanapé ülőfelületét is kibővítheted vele. 

Új Aleska sarokkanapé

Az Új Aleska sarokkanapé az egyik legpraktikusabb választás kis lakásokba. Alapvetően garzonkompatibilis, 233 x 190 cm-es mérete igény szerint módosítható, ágyazható kivitelének köszönhetően pedig akár mindennapi alvásra is használható.

A nyitott állapotban 160 x 200 cm-es fekvőfelületű bútor szuperkényelmes fekhelyet kínál két felnőtt számára. Beépített ágyneműtartójával pedig értékes tárolóhelyeket szabadíthatsz fel komódjaidban és gardróbszekrényedben már csak azzal is, ha az összes lakástextilt és a tiszta ágyneműket is ebben helyezed el.

Használd ki a rendelkezésre álló tereket egy vadiúj sarokkanapéval!
Válaszd ki a kedvencedet ITT »

Ágyneműtartós franciaágyak, avagy több tárolóhely extra bútorok nélkül

Egy franciaágy viszonylag nagy helyet elfoglaló bútor, amely minden hálószoba alapvető kelléke. És ha már így van, miért ne használnád ki maximálisan a benne rejlő lehetőségeket?

Válassz otthonodba ágyneműtartós franciaágyat, amely a nevével ellentétben nem csupán a tartalék paplanok és a tiszta huzatok tárolására szolgál. 

Spórolj helyet a többi helyiségben és helyezd el franciaágyad ágyneműtartójában

  • a ritkán használt alkalmi ruháidat, amelyek a szekrényben csak gyűrődnének,
  • a vákuumzsákban tárolt, “majd-egyszer-jó-lesz” alapon megtartott ruhadarabokat,
  • az évente csak pár alkalommal előkerülő ajándéktáskákat és csomagolópapírokat,
  • a kamra híján kallódó szerszámokat, biciklipumpákat és -lezárókat,
  • és az épp nem használt virágcserepeidet.

Az ágyneműtartós franciaágyak esetében többféle megoldás létezik. Míg a fiókos ágyneműtartók gurulós kerekeikkel könnyítik meg a pakolás folyamatát, addig az oldalról vagy felfelé nyitható ágyneműtartók általában a franciaágy teljes méretével megegyező tárolóhelyet kínálnak. Ráadásul esetükben még az sem akadály, ha az ágy mellé egy vastag szőnyeget terítenél le. 

Sarah boxspring franciaágy oldalról nyitható ágyneműtartóval

A Sarah franciaágy egy kétféle méretben elérhető boxspring bútor, amely duplarugós matracával és extra fedőmatracával a lehető legmegfelelőbb alátámasztást nyújtja a gerincednek alvás közben.


Oldalról nyíló, gázrugós ágyneműtartója szuperkényelmessé teszi a szezonális nagytakarítást és szortírozást, 4 féle elérhető kárpitja közül pedig bármelyiket is választod, a különleges árnyalat garantáltan a szoba központi elemévé teszi majd a Sarah franciaágyat.

A VIP Kanapénál szinte minden franciaágyat beépített ágyneműtartóval vásárolhatsz meg. 
Ne habozz, nézz körül a kínálatban még ma »

Gyerekszobai ötletek térkihasználásra

A tökéletes gyerekszoba nemcsak hálószoba, de játszószoba és produktivitásra ösztönző tanulószoba is. Pár jól kiválasztott bútorral mindezt még a legszűkösebbnek tűnő helyiségben is könnyen biztosíthatod gyermekednek.

Fotelből kényelmes fekhely, avagy válassz heverőt a gyermekednek

A maximális helykihasználás nagyágyúi azok az alig 80-90 cm széles bútorok, amelyek pár elem elmozdításával egyszemélyes ággyá alakíthatók.

A VIP Kanapé kínálatában a kis Tunis kanapé és a Youngster heverő egyaránt fotellé összehajtogatható, hullámrugó és hideghab ülőfelülettel ellátott, 200 cm hosszú egyszemélyes ágyak. 

A Robin kanapé pedig egy olyan örökké divatos bútor, melynek elég csak a háttámláját lehajtanod és akár egy tinédzser vagy egy fiatal felnőtt számára is tökéletesen kényelmes fekhelyet kaphatsz. 

Térnagyító tapéták gyerekszobába

A modern lakberendezésben manapság nagyon népszerűek azok a 3D-s tapéták, melyek optikai csalódások révén megnagyobbítják a teret, amelyben felhelyezik őket.

Gyerekszobába tökéletes választások, hiszen a játékos formák és az élénk színek nemcsak izgalmassá teszik a helyiséget, hanem gyermeked produktivitását és kreativitását is egyaránt növelik. 

Lebegő polcok a mesekönyvek tárolásához

Kisgyermeked mesekönyv- és foglalkoztatófüzet kollekciójának tárolására elegendő pár lebegő polcot elhelyezned a gyerekszobában. Mivel ezek a kiadványok jellemzően vékonyak és súlyban is könnyebbek, mint a hagyományos regények, a padlón rengeteg helyet megspórolhatsz, ha az álló polcokat felfúrható megoldásokra cseréled. 

Ráadásul a lebegő polcok azért is praktikusak, mert napközben több helyet hagynak a játékszőnyegek, az autók, a babák és a plüssök kipakolására.


A VIP Kanapé kínálatában több mint 600 bútor közül választhatod ki a lakásod méretéhez és az elvárásaidhoz passzolót.
Kezdj böngészni ITT »

Máris megtaláltad álmaid helytakarékos bútorait? Kerüld el a sorbanállást és foglalj időpontot raktáráruházunkba még ma!
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?