M3 Logisztikai Központ | 1151 Budapest, Székely Elek út 11.
M3 Logisztikai Központ | 1151 Budapest, Székely Elek út 11.
Bútor kínálatunk

Bútor kínálatunk

Bútor kínálatunk a nevünkkel ellentétben nem csak kanapékból áll. A hatalmas, 4000 m²-es kiállítótermünkben minőségi ágyak, székek és asztalok is megtalálhatók. Raktárkészletünk folyamatosan frissül. Nálunk csak abban az esetben kell várnia a kiválasztott bútorra, ha egyedi kérése van (pl. más huzat vagy szín, mint a kiállított modellen). Minden termék van raktáron. Az ágyak, kanapék, székek és asztalok esetében a személyes találkozót követően aznapi kiszállítás is lehetséges.

A vásárlás menete a VIP Kanapénál:

A név kötelez. Bútoraink kiválasztása igazi VIP-élmény, mert óriási választék, azonnali elviteli és egyedi rendelési lehetőségek várják Önöket. Emellett pedig kollégáink profi segítsége erősíti ezt a VIP-életérzést.

Mikor vásárolhat nálunk?

Keresse meg telefonon Fatit vagy Tomit és egyeztessen időpontot! A megbeszélt időpontban csak Önnel foglalkozunk, kiemelt figyelmet szentelünk elképzeléseinek.

A bútorok kiválasztása a VIP Kanapénál

Óriási, 4000 m²-es kiállítótermünkben székek, asztalok, franciaágyak és kanapék széles választéka várja Önt. A kiállítóteremben a bútoraink mindegyike kipróbálható, jól felkészült, profi munkatársaink pedig valós segítséget tudnak nyújtani Önnek.

Hónapokig tartó várakozás egy bútorra? - Nálunk ez kizárt

Nem kell heteket, hónapokat várni a kiválasztott bútorokra, mint más áruházaknál. A bemutatóteremben kiállított bútorokból hatalmas készlet áll rendelkezésre, akár azonnal hazavihető a megvásárolni kívánt termék.

A házhozszállításban is szívesen segítünk. Ebben az esetben is lehetséges az aznapi kiszállítás az adott kanapéra, ágyra, székre vagy asztalra.

Rendelésére csak akkor kell várnia, ha egyedi igényei vannak, például színek, méretek és huzatanyagok tekintetében.

Ön is szeretne részesülni a bútorvásárlás VIP élményében? Kollégáink várják megkeresését! Időpont egyeztetés után pedig személyesen állnak rendelkezésére.

Jelentkezzen be és nézze meg a kanapé kínálatunkat!
Raktáráruházunk csak előzetes telefonos egyeztetés után fogadja az érdeklődő vásárlókat, ezért kérjük, hogy hívja kollégánkat, aki segít a továbbiakban.
Telefonálok
Most érkezett bútorok

Gyors és profi kiszolgálás

Segítünk a házhozszállításban
Profi kiszállító csapatunk a megbeszélt napon az Ön házához, lakásához viszi a kanapét.
Kanapé készletről akár azonnal
Jelentkezzen be raktáráruházunkba, majd találja meg az Önnek legkényelmesebb ülőgarnitúrát!
Kollégáink várják hívását
Információért hívja a 06 30 334 8281-es (Tomi) vagy a 06 30 091 8535-ös (Fati) telefonszámot!

© Minden jog fenntartva - Vipkanape.hu | Furnisher Kft. - 2022.