Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ha modern bútorokkal rendeznéd be otthonod, jó helyen jársz!

Ha modern bútorokkal rendeznéd be otthonod, jó helyen jársz!

Egy modern lakásba modern bútorok illenek. Nem mindegy azonban, ezek milyen minőségűek, és megfelelően szolgálják-e ki az igényeinket. Hiába választasz ugyanis trendi kanapét vagy luxus franciaágyat, ha az számodra nem lesz kényelmes.

Cikkünkben bemutatjuk a legkedveltebb modern bútorokat a kínálatunkból, hogy inspirálódni tudj, ha épp költözködés vagy felújítás előtt állsz.

Modern étkezőbútorok


Kezdjük a legegyszerűbb hellyel, az étkezővel! Ez a helyiség igencsak nagy szerepet kap egy család életében, hiszen itt reggeliznek, ebédelnek és vacsoráznak a gyerekek és a felnőttek is. Nem egyszer ez a családi kupaktanácsok, a leckeírások vagy épp az estébe nyúló kártyapartik színhelye is.

A berendezéskor gondolni kell a vendégekre is, hiszen őket is gyakran itt ültetjük le, de ha jeles eseményről van szó, és ünneplünk, akkor is itt fogunk megteríteni.

A legcélszerűbb ezért egy kihúzható, bővíthető asztalt választani ide és olyan székeket, amelyeken a kisebbek is biztonságosan ülhetnek. Kiváló lehet e szempontokat figyelembe véve a különleges kialakítású Empoli modern étkezőasztal, és a hozzáillő Nino szánkótalpas szék. Mindkettőről részletes információt találsz oldalunkon.

Modern bútorok a nappaliba


Kissé nehezebb a nappali berendezése. Ha megnézed a nálunk található modern bútorokat, akkor láthatod, hogy ebbe a helyiségbe többféle megoldás is javasolható:

  • Kanapé, akár fotellel
  • Ülőgarnitúra
  • Sarokkanapé
  • U alakú kanapé

És a felsorolás nem is teljes a maga nemében, hiszen van lehetőség megválasztani a kárpitozást, a színt, a méretet. A valódi bőrből készült bútoroktól kezdve a vízlepergetős szövettel készült kanapékon át a relax funkcióval is ellátott ülőgarnitúrákig bármit rendelhetsz.

Érdemes munkatársaink segítségét kérni, ha nem tudsz dönteni. Gyere el személyesen üzletünkbe, ahol ki tudod próbálni az egyes bútorokat.

Mi most az egyik legnépszerűbb terméket ajánljuk figyelmedbe, az pedig a Madeira modern bútor, amely állítható fejtámlás. Többféle méretben is kapható áruházunkban, választható szövettel. Jár mellé egy puff is, amely kimondottan jól kihasználható.

Nem mellesleg a kanapé ágyazható, sőt ágyneműtartója is van, így igazán praktikus bármely otthonba.

Kedvelt modellünk még a kategóriából az Amrum 3+2+1 ülőgarnitúra, amely motoros relax funkcióval van ellátva. A szett akár elemenként is megvásárolható. Nem ágyazható, célja a kényelem biztosítása a családtagok számára a nappaliban.

Modern franciaágyak


Jöjjenek a hálószoba berendezéséhez ajánlott modern bútorok! Itt is igen nagy a választék, hiszen nemcsak a hagyományos franciaágyakat találod meg nálunk, hanem vannak LED-csíkkal díszített változatok is, sőt boxspring ágyakat is kínálunk.

Nagyon népszerű például a Dalton LED-es franciaágy, amely betétes, fa- és fémrácsos kivitelben is kapható. Többféle méret közül választhatsz, akár 200 x 200 cm-es változatban is elkészítjük számodra.

A modernség a köztudatban egyet jelent az innovatív megoldásokkal. Nemcsak a nappalikba tehetők olyan bútorok, amelyek alkalmasak például telefontöltésre vagy zenehallgatásra, hanem a hálószobába is.

A Movie Star termékünkkel is jól jársz, hiszen itt TV-konzol is van. Az USB-csatlakozót használhatod akkor is, ha az ágyból fekve dolgozol vagy olvasgatsz a tableten. A relaxálást segíti a hangszóróból szóló zene.

Keress bennünket elérhetőségeinken, ha lakberendezéshez lenne szükséged ötletekre, hiszen modern bútorok széles választékát kínáljuk. Nézd meg az egyes kategóriákat, válaszd ki a lehetséges modelleket, majd pedig egyeztess időpontot kollégáinkkal a személyes megtekintésre!


Előző cikk Az örök kedvencek: az Artemisz kanapék
Következő cikk A kis méretű L alakú kanapé is lehet komfortos