Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Az örök kedvencek: az Artemisz kanapék

Az örök kedvencek: az Artemisz kanapék

Bútoráruházunk vásárlói szeretik a minőségi, méreteiben is módosítható, magyar gyártású termékeket, éppen ezért az Artemisz kanapék igen nagy népszerűségnek örvendenek. Ez a típus kanapé, sarokgarnitúra és U form változatban is megtalálható kínálatunkban, ismerd meg őket közelebbről!

Az Artemisz modellek főbb jellemzői


Amikor valaki a nappalijába keres bútort, hosszú távra tervez. Éppen ezért figyelmet fog fordítani a kanapé méretére, de a kárpitozás minőségére is, a dizájnra pedig még inkább. A cél természetesen az, hogy minél kényelmesebb legyen az adott ülőalkalmatosság, jól szolgálja az igényeinket.

Sokan elsősorban maguk, a családjuk számára keresnek kanapét, ahol kényelmesen elhelyezkedve tudnak tévézni, beszélgetni, esetleg délutánonként szunyókálni. Már e szempontoknak is megfelel mindegyik Artemisz modell a széles kialakítás és a puha ülőfelület miatt, azonban további előnyei is vannak a bútoroknak.

Az egyik a multirelax funkció: mindegyik Artemisz ágy hátradönthető fejtámlával rendelkezik, de a háttámla maga is állítható: ezáltal az ülésmélység szabályozható.

A másik fő érv mellettük az ágyazhatóság: nemcsak hatalmas fekvőfelülettel rendelkeznek ezek a kanapék, hanem tágas ágyneműtartójuk is van – sőt az U form Artemisz kanapé esetében három tárolóhely is a rendelkezésre áll!

És azt még nem is említettük, hogy mindegyik verzió elérhető többféle színben és többféle szövettel, akár állatbarát típusút is választhatunk, de aquaclean kárpitozással is rendelhető a bútor.

Tudod, miért szerethetők még bútoráruházunk e remek darabjai? Mert méreteiben módosítható bútorokról van szó!

És ha ez még nem lenne elég: muszáj beszélnünk a tartósságról is. Az Artemisz kanapék fémszerkezetűek, így rendkívül masszív darabok. Be is mutatjuk, melyik változat milyen méretben kapható.

Az Artemisz kanapé


Az Artemisz kanapé kettes és hármas változatban is elérhető, így ha modern, kényelmes ülőalkalmatosságot keresel nappalidba, érdemes megtekinteni ezeket a termékeket. Mindkettőből tartunk készleten, de rendelésre is készítjük.

Az Artemisz 2-es kanapé 240 cm x 135 cm, kihúzva a fekvőfelülete 135 x 230 cm. Már ez is ideális egy vendégszobába is.

Az Artemisz 3 nyitható kanapé valamivel nagyobb, ára azonban nem sokban különbözik a kétszemélyesétől. A 270 cm x 122 cm-es bútor fekvőfelülete 170 x 190 cm – szélesebb is, mint egy franciaágy! Ha pedig nincs szükséged a vendégágy funkcióra, rendeld meg fix változatban a bútort még kedvezőbb áron! Sőt, ha szeretnéd, puffot is kérhetsz mellé, ahogy a többi modellhez is.

Az Artemisz sarokgarnitúra


Kínálatunkban az új és a korábban gyártott Artemisz sarokkanapék is elérhetők, kisebb és nagyobb változatban is. Igazi slágertermék a Artemisz kis sarokkanapé, amely minden fentebb felsorolt funkcióval rendelkezik.

Ez is masszív krómlábakon áll, padlófűtéses helyiségbe ideális. A modell 310 x 195 cm, a fekvőfelület itt 165 x 230 cm. Az ülésmagasság – mint mindegyiknél – itt is 46 cm, az ülésmélység pedig a háttámla állításától függően 58-85 cm.

Ugyanez a sarokülő nagyobb változatban 295 x 280 cm, éjszakai alváshoz pedig 165 x 210 cm-es felületet kínál. Különlegessége, hogy két darab felnyitható ágyneműtartóval rendelkezik.

Az Artemisz U alakú garnitúra


A wow-hatás ez esetben garantált! Állítható, kattanó fejtámlák, 3 darab tároló és hatalmas méretek: egy 4 fős család számára is ideális! Fekvőfelülete 165 x 290 cm! A nappali ékessége lesz. Rendeld meg egyedi színben!

A kárpitozással, méretmódosításokkal, árakkal kapcsolatban keresd munkatársainkat! Tekintsd meg a modelleket személyesen, próbáld ki az Artemisz kanapékat budapesti üzletünkben!


Előző cikk Miért népszerűek a magas ágyak?
Következő cikk Ha modern bútorokkal rendeznéd be otthonod, jó helyen jársz!