Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Akciós ülőgarnitúrák 300 000 Ft alatt

Akciós ülőgarnitúrák 300 000 Ft alatt

Bravo akciós ülőgarnitúra

A 265 x 170 cm-es Bravo akciós ülőgarnitúra letisztult dizájnjával és kényelmes, kétoldali karfáival a barátokkal közös albérleteknek, a friss házasok szerelmi fészkeinek és az idős családtagok apró lakásainak is praktikus eleme. 

Ágyazható bútorként kihúzható ágyneműtartót, bonellrugó + habszivacs ülőfelületet és 139 x 194 cm-es fekvőfelületet kínál, amely nemcsak az ottalvós vendégek fogadásához hasznos, de még a legkeményebb home office napokat megszakító 15-20 perces csendes pihenőkhöz is. Az akciós ülőgarnitúra beépített kiágyazás-megkönnyítő funkciója pedig olyan extra, amely minden kinyitást és becsukást gyerekjátékká tesz majd. 


A Bravo akciós ülőgarnitúra víztaszító szövettel, ezüst lábakkal és többféle színben rendelhető. Az egyik legtrendibb opció az évek óta népszerű okkersárga árnyalat, amely amellett, hogy a szoba központi elemévé teszi majd kanapédat, meglepően könnyen dekorálható is: egy fekete-fehér geometrikus szőnyeggel, szürke díszpárnákkal, pár piros vázával, képkerettel vagy poháralátéttel remekül mutat majd.

Nézd meg ITT »

Aura akciós ülőgarnitúra

Az Aura akciós ülőgarnitúra egy készletről azonnal elvihető, 267 x 221 cm-es bútor, amelyben minden megvan, amire nappalidban csak szükséged lehet.


Az Aura akciós ülőgarnitúra

  • 140 x 227 cm-es fekvőfelületével tökéletes vendégágyul szolgál két felnőttnek is,
  • hullámrugó és hideghab ülőfelületével éveken át kényelmes helyet biztosít majd családodnak és vendégeidnek,
  • négyzetes díszítővarrásaival és letisztult formáival szinte minden stílushoz illik,
  • semleges színei miatt számtalan dekorációval kiegészíthető és hosszú ideig ízléses darab.

Az Aura akciós ülőgarnitúra különlegessége az állítható fejtámla, amely igény szerint el is rejthető a nagy, pihe-puha párnák mögé. Felhajtva tökéletes filmezéshez, olvasáshoz vagy akkor is, ha pár percre lehunynád a szemed és élveznéd a csendet a munkából vagy az iskolából hazaérve.

Kattints IDE »

Practical akciós ülőgarnitúra

A Practical akciós ülőgarnitúra egy háromféle színben választható bútor, amely a VIP Kanapé kínálatában világosszürke, grafit vagy a 2022-es bézs sarokkanapé trendeknek megfelelő, világos árnyalatban elérhető.

A Practical akciós ülőgarnitúra 225 x 160 cm-es mérete ágyazható állapotban 180 x 180 cm-es fekvőfelületté alakul, amely különleges, négyzet alakú kialakításával praktikus eleme a társasozós estéknek. Ha az asztalon nincs elegendő hely, a játéktáblát akár hatan is körbe tudjátok ülni, miközben a karfáknak támasztjátok a hátatokat.

A Practical akciós ülőgarnitúra karfákba épített pohártartóival szuperül fel tudja dobni a baráti vagy családi filmezős estéket, de akkor is hasznos megoldás, ha éppen a legizgalmasabb résznél tartasz aktuális olvasmányodban és nem szeretnél frissítődért a konyhába kimenni. Ráadásul a mély kialakításnak köszönhetően a pohártartó azt is megelőzi, hogy üdítőd ráboruljon könyved lapjaira.

Nézd meg ITT »


Beleszerettél valamelyik akciós ülőgarnitúrába? Kérj információt a készletről és vidd haza akár már ma.
Érdeklődj ITT »

Még több akciós ülőgarnitúrára vagy kíváncsi?
Nézz körül a VIP Kanapé Árzuhanás kategóriájában »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé