Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Akciós 3 részes ülőgarnitúrák készletről

Akciós 3 részes ülőgarnitúrák készletről

Dakota akciós ülőgarnitúra

A Dakota 3 részes ülőgarnitúra egy robusztus felépítésű, már ránézésre is pihe-puha bútor. A 97 x 97 cm-es fotelen kívül ezt a szettet egy 2 személyes, 167 x 103 cm-es, és egy nagyobb, 204 x 97 cm-es kanapé alkotja.


A Dakota 3 részes ülőgarnitúra 5 db relax funkciós ülése nemcsak lábtartóval szolgálja a kényelmedet, de szinte teljesen hátra is dönthető. Ez tökéletes választás, ha imádsz munka után egy kicsit szunyókálni a napsütötte nappalidban vagy olvasáshoz is a lehető legkényelmesebb testhelyzetet választanád.

Dakota 3 részes ülőgarnitúra - korosztályokon és stílusokon átívelő kényelem

A Dakota akciós ülőgarnitúra szinte bármilyen lakberendezési stílushoz szuper választás, hiszen

  • semleges barnás-szürke színe könnyen kombinálható más árnyalatokkal,
  • selymes szövete pedig egyaránt lehet elegáns vagy vagány, attól függően, hogy milyen dekorációkkal kombinálod.

Ráadásul a Dakota 3 részes ülőgarnitúra különlegessége, hogy egyaránt megállja a helyét a fiatal szerelmes párok első közös fészkében és a jól összeszokott, nyugdíjas házaspárok otthonaiban is.

Ez az akciós ülőgarnitúra 

  • mobilitása és amerikai jellege miatt a fiatal felnőttek kedvenc bútora az iszogatós, meccsnézős és társasozós estéken,
  • minőségi anyagaival, hullámrugó és hideghab ülőfelületével, valamint magasságával gondoskodik az idősek nyugodt napjairól.

Kezdd el szervezni a következő baráti összejövetelt és nyűgözd le vendégeidet a Dakota 3 részes ülőgarnitúra utánozhatatlan kényelmével.
Csapj le rá MOST 30% kedvezménnyel »

Cleveland akciós ülőgarnitúra

A Cleveland 3 részes ülőgarnitúra egy 98 x 103 cm-es fotelből, egy 167x103 cm-es kétszemélyes kanapéból és egy 220 x 130 cm-es háromszemélyes kanapéból áll. 5 darab külön mozgatható relax ülésével családod összes tagja megtalálja majd a kedvenc helyét és többé nem lesz vita abból, ki honnan szeretné nézni a tv-t.


A jól elrendezett Cleveland akciós ülőgarnitúra akár még egy nagyméretű U-alakú kanapénál is kényelmesebb helyet tud biztosítani a vendégeidnek. A meghitt beszélgetések alkalmával mindenki láthat mindenkit és szabadon csemegézhet a dohányzóasztalon található finomságok közül.

Cleveland 3 részes ülőgarnitúra - a hozzád illő választás

A különböző anyagokban és színekben kérhető Cleveland 3 részes ülőgarnitúra kisugárzását attól függően alakíthatod, amilyen hangulatot szeretnél teremteni a szobában. Válaszd a textilbőr szövetet egy elegáns, letisztult enteriőr létrehozásához vagy kérd vadiúj ülőgarnitúrádat a 2022-es kanapétrendek főszereplőjeként ismert bársonyos borítással.

Habár a Cleveland elemeit nemcsak egyben, de akár külön-külön is megvásárolhatod, mégsem érdemes lemaradnod az akciós ülőgarnitúra 25%-kal csökkentett áráról. Vásárold meg szettként és teremts egyedülálló harmóniát akár kisméretű lakásodban is úgy, hogy a különböző elemeket más-más helyiségben helyezed el.

Már tudod is, hol mutatna a legjobban a Cleveland 3 részes ülőgarnitúra?
Érdeklődj kollégánknál a készleten lévő akciós modellekről »


3 részes ülőgarnitúrát vásárolnál az eredeti ár töredékéért?
Nézz körül ITT »

Máris megtaláltad álmaid bútorát? Foglald le mihamarabb, nehogy elvigyék előled.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé