Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
A legkedveltebb olasz kanapék a VIP Kanapénál

A legkedveltebb olasz kanapék a VIP Kanapénál

Asia nagy L-alakú olasz kanapé

Az Asia 275 x 235 cm-es mérete miatt egy igazi családi kanapé, a hangos olaszos ünneplésekhez is szuper választás. A hullámrugó és hideghab ülőfelület, az állítható karfa és fejtámlák személyre szabott kényelmet biztosítanak vendégeidnek.

Az Asia olasz kanapét többféle anyaggal és színben is megrendelheted. 
Hangsúlyos, karakteres és elegáns olasz kanapéra vágysz? Válaszd a bőrhatású, fekete kárpitot. 
Otthonos, barátságos családi nappalidba keresel olasz kanapét? Válassz a természetes árnyalatú, pihe-puha szövetek közül. 


Az Asia olasz kanapé gondoskodik az énidőd nyugalmáról. Nyújtózz végig vadiúj kanapédon egy finom limonádé és egy letehetetlen könyv társaságában. 
Kattints IDE »

Adam olasz kanapé sarok kialakítással

Az Adam olasz kanapé egy ágyazható, ágyneműtartós bútor állítható fejtámlákkal. Az ülőfelületen visszaköszönnek az olasz kanapék jellegzetességei, a díszítő varrások. A szembetűnő fehér, négyzetes minta teszi igazán izgalmassá a sötétszürke kárpitot.

Az Adam olasz kanapé 260 x 235 cm-es méretével a nagy terek uralkodója. Mivel kihúzható, így lehetővé teszi, hogy a vidám összejövetelek a barátokkal akár több napig is tarthassanak. 


Válaszd az Adam olasz kanapét, ha visszafogott, de mégis különleges bútort szánsz a nappalidba.
Nézd meg ITT »

Matilde nagy olasz kanapé 

Az L-alakú Matilde remek bizonyíték arra, hogy az olasz kanapék nem hivalkodók és a letisztult formák, az egyszerű szövetek is lehetnek egyedülállóan tündöklők. A 260 x 240 cm-es olasz kanapé pillanatok alatt egy felnőtt számára ideális, 125 x 200 cm-es ággyá alakítható. 

Az olasz kanapé tágas ágyneműtartója rengeteg helyet szabadít fel a gardróbszekrényedben, hiszen a ritkán használt bőröndjeidnek és utazótáskáidnak is jut benne hely.

A visszafogott világosbarna szín sokféle enteriőrbe remekül illik, de ezt az olasz kanapét  bársonyosan csillogó, az olasz riviéra színeit idéző tengerkék szövettel is megrendelheted.


A Matilde olasz kanapé elsőrangú anyagai és precíz kivitelezése miatt hosszú éveken át biztosítja a délutáni sziesztáid kényelmét és akár az éjszakáid nyugalmát is.
Kattints IDE »


Egy vadiúj, stílusos olasz kanapéval varázsolnál egy cseppnyi Olaszországot otthonodba? Ne habozz, nézz körül a VIP Kanapé kínálatában és szeress bele az olasz kanapék különleges formáiba és színeibe.
Kezdd ITT »

Megtetszett valamelyik olasz kanapé? Látogass el egy előre egyeztetett időpontban hatalmas, 4000 m²-es raktáráruházunkba és teszteld a készleten lévő darabok páratlan kényelmét.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé