Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
2022 kanapétrendje: a bársonykanapé

2022 kanapétrendje: a bársonykanapé

Helytakarékos bútor a sarokba: a Helga bársonykanapé

A Helga bársonykanapé 296 x 176 cm-es méretével szuper választás, ha okos helykihasználásra törekszel otthonodban. Segítségével megoldást találhatsz a garzonlakások gyakori problémájára, a külön hálószoba hiányára is. 137 x 220 cm-es ággyá alakítható, így tökéletes kiegészítő, ha nappalid éjszaka hálószobává alakul át.

Kevés rendelkezésre álló tárolóhely esetén praktikus, hogy a bársonykanapé rövidebb oldala teljes hosszában ágyneműtartóként funkcionál. A felnyitható kivitelnek köszönhetően ez a tágas pakolóhely egyszerűen hozzáférhető és jól átlátható. A bársonykanapé ágyneműtartójába nem csak pokrócok és lepedők kerülhetnek: a nyaralás kellékeit (a bőröndöket és felfújható matracokat) ide elhelyezve rengeteg helyet spórolhatsz gardróbjaidban és komódjaiban.


A Helga bársonykanapé modern, kattanós fej- és kartámlákkal biztosítja a kényelmedet. A fiatalos elegancia érzését a kétféle választható, univerzális szín is biztosítja. A bézs vagy a szürke kárpit egyaránt passzol szinte mindenféle lakberendezési stílushoz.

Nézd meg ITT »

Keleties kényelem a Medina bársonykanapéval

A 298 cm széles Medina bársonykanapé hagyományos formáit és ülőfelületének klasszikus négyzetes varrásait a kanapé elülső oldalán látható keleties díszítés teszi különlegessé. Az alapból robusztus bútor az egyedi megoldásnak köszönhetően légies benyomást kelt a szemlélőben, így kisebb helyiségekben is remekül mutat.


A Medina bársonykanapét többféle színben is megrendelheted:

  • Az egzotikus, kissé sivatagi hatást a sötétebb, méhsárga árnyalattal erősítheted.
  • A 2022-es lakberendezési trendeknek a mély viharkék szövettel felelhetsz meg.
  • Egy semleges árnyalatú, szürke bársonykanapéval pedig nem lőhetsz mellé minimalista, bohém, indusztriális vagy hagyományos stílusú dekorációk mellett sem.

A Medina bársonykanapét puffal is megvásárolhatod, ami praktikus megoldás a közös társasozós vagy filmezős estékhez, de akár olvasáskor lábtartóként is.

Kattints IDE »

Hatalmas és praktikus: a Sky U-alakú bársonykanapé

A Sky U-alakú bársonykanapé tökéletes nappali bútor a mindennapokban és a vendégvárós estéken is. Az óriási 325 x 175 x 175 cm-es méret 160 x 290 cm-es fekvőfelületet kínál, amelyen a vasárnapi ebéd után az egész családod, a meccsnézős estéken pedig az egész baráti társaságod kényelmesen elfér.


A bársonykanapé hatalmas méretét mindkét oldalon ágyneműtartó teszi hasznossá. Ezek a rekeszek olyannyira tágasak, hogy akár még a szezonon kívüli, vastag kabátjaid is szellősen elférnek benne. Ha pedig gyermeked kinőtte a ruháit, vákuumzsákban ezeket is elrejtheted ide, hogy a kistesónak szép állapotban maradhassanak meg, mire viselni tudja őket.

A Sky U-alakú bársonykanapé többféle színben is rendelhető. Az idei év slágerei az okkersárga és a borostyánzöld változatok.

Nézd meg őket ITT »


A Te nappalidban is jól mutatna egy bársonykanapé? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában és találd meg álmaid bútorát már ma. 
Kezdd ITT »

Úgy érzed, máris megtaláltad az igényeidnek tökéletesen megfelelő bársonykanapét? Gyere el raktáráruházunkba és próbáld ki élőben is.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé