Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 3 sarok-ülőgarnitúra nagy helyiségekbe

Top 3 sarok-ülőgarnitúra nagy helyiségekbe

1. Új Toulon sarok-ülőgarnitúra

Az Új Toulon sarok-ülőgarnitúra a VIP Kanapé egyik közönségkedvenc modelljének továbbfejlesztett, még tágasabb, még kényelmesebb és még modernebb kiadása. A normál méretűnek számító 260 x 185 cm-es kivitel mellett jóval nagyobb, 290 x 185 cm-es méretben is megrendelheted.

Az Új Toulon sarok-ülőgarnitúra több anyagban és színben is elérhető. A választott árnyalat és szövet akár az egész helyiség hangulatát képes megváltoztatni, ezért ha komoly és elegáns összképre vágysz, a sötétebb földszíneket ajánljuk. Ha pedig a bohém és fiatalos stílus áll hozzád közelebb, érdemes a nyárias, élénk árnyalatok között nézelődnöd.


A tágas Új Toulon sarok-ülőgarnitúra testreszabhatóságáról átszerelhetősége is gondoskodik. Válassz a jobbos vagy balos kialakítás közül annak függvényében, hogy nappalid melyik oldalán helyezkedik el az ablak. Így vadiúj kanapéd hosszanti oldalán mindig természetes fényben nyúlhatsz el egy jó könyv társaságában.

Az Új Toulon sarok-ülőgarnitúra klasszikus négyzetes díszítővarrásaival a hagyományos stílust, míg szögletes formáival és ágyazási megoldásaival egyértelműen a modern trendeket idézi. 
Nézd meg ITT »

2. Cooper sarok-ülőgarnitúra

A Cooper sarok-ülőgarnitúra egy 288 x 211 cm-es, igény szerint méretében, anyagában és színeiben is szabadon módosítható bútor. Dinamikus és fiatalos formáit remekül ellensúlyozzák az elegáns fém lábak, így univerzálisan passzol szinte bármilyen enteriőrbe.

A Cooper sarok-ülőgarnitúra nyitott állapotában 152 x 211 cm-es fekvőfelülettel várja ottalvós vendégeidet. Azonban nem csak ez teszi tökéletes vendégággyá: felnyitható ágyneműtartójában a köntösöktől kezdve, a törölközőkön át, egészen az illatos és tiszta ágyneműkig minden vendégeknek szánt lakástextilt egy helyen tárolhatsz majd.

A Cooper egy alapvetően szögletes formavilágú sarok-ülőgarnitúra, amely hosszabb és tágasabb oldalának lekerekített végével mégis barátságos, szinte délutáni szundira hívogató bútor.

A Cooper sarok-ülőgarnitúra nemcsak a régóta tervezgetett vacsorapartikhoz tökéletes választás, de a vendégek távozása után egy gyertyafényes, összebújós filmezéshez is páratlan helyszínt biztosít majd.
Kattints IDE »

3. Alessia sarok-ülőgarnitúra

Az Alessia sarok-ülőgarnitúra egy hatalmas, 300 x 210 cm-es ágyazható és ágyneműtartós bútor. Háttámlájának egyszerű lehajtásával egy standard  franciaágyat megközelítő méretű, 155 x 230 cm-es fekvőfelület hozható létre, amely akár két felnőtt számára tudja biztosítani a nyugodt és pihentető éjszakai alvást.

Az Alessia sarok-ülőgarnitúrát a hagyományos, egyféle szövettel borított kárpitozás mellett akár két különböző anyag kombinálásával is megrendelheted. Az így összerakott színeknek pedig kis túlzással csak a képzeleted szabhat határt.

A szögletes formák és a visszafogott díszítések pedig segítenek abban, hogy az Alessia sarok-ülőgarnitúra szinte bármilyen lakberendezési stílusban remekül mutasson. 
Győződj meg róla te is »


Úgy érzed, máris megtaláltad a tágas nappalidhoz méltó nagyméretű sarok-ülőgarnitúrát?
Érdeklődj a raktárkészletről ITT »

Még nézelődnél? Találd meg álmaid sarok-ülőgarnitúráját több mint 600 bútor között a VIP Kanapé webáruházban!
Kezdd ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?