Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 3 kihúzható kanapé harmonikus nappalikba

Top 3 kihúzható kanapé harmonikus nappalikba

Tim kihúzható kanapé

A 158 cm széles Tim kihúzható kanapé a kis nappalik igazi helytakarékos megmentője. Lebecsülni azonban ezt a modellt sem érdemes, hiszen pár mozdulattal szuper vendégágyat varázsolhatsz belőle. A kanapé ággyá alakítva 126 x 192 cm-es méretével, valamint hullámrugó és hideghab felületével gondoskodik majd átutazóban lévő, rég nem látott ismerősöd éjszakai kényelméről. 

A Tim kihúzható kanapé klasszikusan egyszerű külleme szinte azonnal a rend és tisztaság érzetét kelti a nappalidban, hiszen a kárpit és a formák is egyaránt az egyszerűségre törekednek. 

Ráadásul a Tim kihúzható kanapé szuperkönnyű és költséghatékony ágyazhatóságot is kínál: díszpárnái egyszerűen beépíthetők a kanapéágy fejrészébe, amelyek ezáltal az éjszakai alvás kényelméról is gondoskodnak majd. Így ha csak ritkán fogadsz ottalvós vendéget, nem is kell külön garnitúrát beszerezned az alkalomra.


A Tim kihúzható kanapé szövetének színét többféle árnyalat közül választhatod ki. Az örökké divatos és szinte mindenféle enteriőrbe remekül illő szürke mellett az egyik legnépszerűbb opció az élénk rózsaszín, amely pár hozzá passzoló kiegészítővel igazi csajos harmóniát teremt majd a nappalidban.

Nézd meg ITT »

Sky U-alakú kihúzható kanapé

A Sky kihúzható kanapé 325 x 175 x 175 cm-es U-formájú kialakításával egy teljesen szimmetrikus bútor, amely segít megteremteni a katalógusba illő harmóniát a nappalidban.

A Sky U-alakú kihúzható kanapét pár mozdulattal ággyá alakíthatod és máris egy óriási fekvőfelülettel találod majd szemben magadat. A 160 x 290 cm-es fekvőfelület akár arra is alkalmas, ha ottalvós vendégeid gyermekükkel együtt töltenék nálad az éjszakát.


A legtöbb kihúzható kanapéval ellentétben a Sky dupla ágyneműtartóval rendelkezik. Ezek egyetlen mozdulattal felnyithatók és olyannyira tágasak, hogy akár egy kisebb gardróbszekrénynek megfelelő pakolóhelyet is felszabadíthatnak otthonodban.

A Sky kihúzható kanapét több árnyalatban is megrendelheted. A klasszikus földszíneken túl akár elegáns borostyánzöld vagy vidám okkersárga árnyalatban is. Bárhogy is döntesz, erre a bútorra még hosszú évekig nagyon jó érzés lesz ránézni, amikor hazaérsz.

Kattints IDE »

Hello kihúzható kanapé

A nappalik harmóniáját gyakran már az képes felborítani, ha a sarkok üresnek és kihasználatlannak tűnnek. Mivel ez a probléma egyaránt előfordulhat kisebb és tágasabb szobákban is, amikor új bútort keresel, érdemes megnézned a kihúzható kanapék L-alakú modelljeit is.

A Hello kihúzható kanapé sarokkialakításának köszönhetően ezt a nehezen berendezhető teret is képes megtölteni élettel. Mivel jobbos vagy balos kivitelben is rendelhető, még a már meglévő bútoraid elrendezését sem kell átalakítanod ahhoz, hogy beférjen a nappalidba.

A Hello kihúzható kanapé 294 x 174 cm-es mérete ágyként is túlszárnyalja egy klasszikus franciaágy méreteit. A 160 x 230 cm-es fekvőfelület akár mindennapi alváshoz is kiváló választás két felnőtt számára.

Ráadásul a Hello kihúzható kanapé lakástextileid rendszerezésében is sokat segít majd. A tágas, felnyitható ágyneműtartóban egy helyen tárolhatod az éppen nem használt ágyneműket, díszpárnáid ünnepi huzatjait és a hűvösebb időkre tartogatott vastag gyapjútakarókat is.

Nézd meg ITT »


A tökéletes kihúzható kanapét keresed? A VIP Kanapénál hagyományos, L- és U-alakú modellek közül is válogathatsz.
Kezdd ITT »

Élőben is kipróbálnád a kiszemelt kihúzható kanapét? Várunk szeretettel a bemutatótermünkben. 
Érdeklődj ITT »

Előző cikk A macskabiztos kanapé fő szempontjai