Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Minden, amit az AquaClean szövetről tudnod kell

Minden, amit az AquaClean szövetről tudnod kell

Mi is az az AquaClean szövet?

Az AquaClean szövet az egyik legfejlettebb bútorvédelmi eljárással készülő kárpit. Előállítása során minden egyes szövetszálat egy láthatatlan molekuláris bevonattal fednek le, amelyről a szennyeződések egyszerűen, vizes ruha segítségével eltávolíthatók.


Sőt, az AquaClean szövetek széles választéka azt is lehetővé teszi, hogy UV-biztos, szőrtaszító és karmolásálló PetFriendly vagy a baktériumokat és mikrobákat távoltartó, allergiásoknak különösen is hasznos Safe Front típusú kárpitot válaszd álmaid bútorára. 

Milyen foltoknak áll ellen az AquaClean szövet?

Az AquaClean szövetről a háztartásban előforduló szennyeződések 99%-a hivatásos kárpittisztító segítsége nélkül, mindössze egy nedves törlőruha segítségével eltávolítható.

Az AquaClean szövetet választva többé nem kell aggódnod, ha 

  • a nevetés hevében barátaid borospoharából pár csepp a kanapé szövetére fröccsen,
  • gyermeked ismét kedvenc bútorodat választja művészi hajlamainak kifejezésére,
  • az izgalmas otthon mozizós estén felborul a chips mellé odakészített szósz,
  • a rendelt vacsora után olajos ujjnyomok maradnak a bútoron,
  • a reggeli ébredezés közben véletlenül meglököd kedvenc kávéscsészédet.

AquaClean szövet háziállatok mellé

Azokban a háztartásokban, ahol a kutyus, cica vagy nyuszi a kanapén is maximálisan otthon érezheti magát, még a legváratlanabb helyzetekben is történhetnek balesetek. Az AquaClean szövet ilyenkor is tökéletes választás, hiszen a háziállatok vizelete is szag- és foltmentesen eltávolítható a felületéről. 

A lényeg, hogy az AquaClean szövet típusának kiválasztásakor keresd a Pet Friendly logót és ellenőrizd a kárpit kopásállóságáról tanúskodó Martindale-számot is.

A PetFriendly, avagy kisállatbarát AquaClean szövet

  • ellenáll a négylábú családtagok hegyes karmainak,
  • szoros szövésének köszönhetően időtállóbb a hagyományos anyagoknál,
  • sima és feszes felületéről könnyen eltüntethetők az apró szőrszálak, 
  • lehetővé teszi, hogy még a makacs vizeletfoltok is vízzel eltávolíthatók legyenek.

VIP Kanapé-tipp: Mielőtt beszerzőkörútra indulsz, olvasd el átfogó anyagválasztási kisokosunkat ITT »

Hogyan tisztítható az AquaClean szövet?

Az AquaClean szövettel borított bútorok nemcsak a foltok ellen nyújtanak védelmet, de a szabadidőd értékes perceit is hatékonyan megóvják. Mivel a tisztításhoz csak vízre és egy puha kendőre van szükség, a hagyományos kárpit több órás takarítása helyett a munka utáni délutánokat és estéket szeretteid körében vagy aktuális hobbidnak szentelve töltheted.

Az AquaClean szövet tisztításának menete:

  1. Papírtörlő vagy egy tiszta rongy segítségével itasd fel a szennyeződés nagyját!
  2. Tegyél egy kevés vizet a foltra vagy benedvesített kendővel töröld le azt!
  3. Várj néhány másodpercet, mielőtt folytatod a tisztítást!
  4. A nedves kendővel óvatosan és körkörösen kezdd el törölgetni a foltot addig, amíg el nem tűnik!

Az AquaClean szöveteket tilos oldószerekkel vagy alkoholokkal tisztítani, mert ezek károsíthatják a speciális bevonatot, így csökkentve a kanapé élettartamát.

Ugyan az AquaClean szövetek  jelentősen lerövidítik a folttisztítással töltött időt, a rendszeres takarítás és ápolás hosszú távon ezeknél a bútoroknál is nagyon fontos, hiszen a porosodástól és a használatból eredő koszolódástól még a speciális réteg sem védi meg a kanapét.

Az AquaClean szövetek stílusa és színei

Habár az AquaClean szövetek különleges technológiájuk miatt még viszonylag új szereplői a bútorpiacnak, az elérhető árnyalatok és minták kínálatára így sem panaszkodhatunk. Az újra trendi vintage, romantikus és geometrikus retro minták mellett a minimalizmus szerelmesei és a skandináv stílusok kedvelői is megtalálhatják álmaik egyszínű bútorkárpitját. 

Ha az AquaClean szövet mellett döntesz, több tucatnyi kollekcióból választhatod ki a tökéletes kárpitot:

  • a nagy kopásállóságú Mystic több mint 60 színt tartalmaz a merész élénkektől kezdve, egészen az univerzális szürkékig és földszínekig,
  • a pihe-puha plüssből készült Nordic a legszebb, skandináv lakberendezési stílusnak megfelelő árnyalatokat tartalmazza,
  • a távolról is feltűnő textúrával rendelkező Belice, Alpine és Moon szövetek hosszú távon látványos elemei lesznek nappalidnak,
  • az Angora geometrikus, ismétlődő mintája minden alkalommal lenyűgözi majd vendégeidet,
  • a Hidra légies hullámformája letisztult eleganciát csempész otthonodba,
  • a Samira romantikus virágmintája hosszú éveken át izgalmas látványt nyújt majd.


A jelenleg elérhető és rendelhető AquaClean szövetekről érdeklődj kollégáinknál ITT »


A VIP Kanapé kínálatában rengeteg bútor választható AquaClean szövettel, így álmaid kanapéja a valóságban is pont ugyanúgy nézhet majd ki, ahogy előzetesen elképzelted.
Nézz körül még ma »

Látogass el raktáráruházunkba, nézd meg és próbáld ki személyesen is az összes elérhető AquaClean szövetet, mielőtt döntenél.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?