Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kis kanapék szűk helyekre

Kis kanapék szűk helyekre

Kiváló kis kanapé egy főre - Roy kanapé

A Roy kanapé egy embernek tökéletes kényelmet nyújt. Ha nyugalomra vágysz, ez a kis kanapé hű társ az izgalmas olvasmányokhoz, a reggeli kávé elfogyasztásához, a hírek böngészéséhez. 

Habár ez a mini egyszemélyes heverő nem nyitható, de 84 x 200 cm-es fekvőfelületének köszönhetően még a délutáni szunyókáláshoz is kényelmes..

Tudtad, hogy ezt a kis kanapét az előszobában is elhelyezheted? 

Ennek több előnye is van:

  • Vendégeid azonnal otthon fogják érezni magukat.
  • Kényelmesebb a cipő fel- és levétele, mint egy hagyományos puffon vagy sámlin.
  • Utcai ruhában is napi szinten használhatod, mert sötét színekben és strapabíró szövettel rendelhető, emiatt pedig egyáltalán nem kényes.


Fontos számodra az énidő? Lenyűgöznéd a vendégeidet?
A Roy kanapé szuper választás »

Kis kanapén is élmény az alvás - Duett kanapé

A Duett kétszemélyes kanapé legnagyobb előnye, hogy kinyitva egy franciaágy nagyságú, 160 x 202 cm-es fekvőfelület hozható létre.

Tökéletes választás, ha nem áll rendelkezésedre külön hálószoba, mert ekkora kanapéágyon már két ember is kényelmesen tud aludni. 

Irodába is remek választás. A visszafogott színek harmonizálnak a hagyományos kanapé-formával, a fárasztó munkanapot pedig könnyebb átvészelni, ha az 5-10 perces pihenőket a kis Duett kanapé puha ölelésében töltöd.

Nézd meg a Duett kanapét, vele a kevés hely ellenére is pihentető alvásban lesz részed »

Egyszerű, de nagyszerű kis kanapé - Luca 140-es kanapé

A Luca 140 cm széles kis kanapéja klasszikus formájának köszönhetően számtalan belső térben könnyen elhelyezhető. 

Garzonlakásba is kiváló, de a Luca várótermekben mutat igazán jól. Az egyik legpraktikusabb kis kanapé erre a célra a VIP Kanapé kínálatában. 

Ha sötét, ellenálló szövetet választasz, ügyfeleid hosszú évekig kényelemben várakozhatnak. Egy zsúfolt, ügyintézős napon pedig a stresszt is csökkenti az otthonos környezet.


Ha szükséges, ez a kis kanapé még ággyá is alakítható. 141 x 200 cm-es fekvőfelületével a kisebb franciaágyak méretét idézi. 

Fontos számodra a nyugodt légkör?
A Luca kis kanapé hosszú évekre megteremti neked »

Kis sarokkanapé minőségi pihenéshez - Asia kis sarokkanapé

A sarokkanapék kialakítása eredendően helytakarékos, de az Asia kétszemélyes kis sarokkanapéja a lehető legjobb választás a kisebb szobákba. Megjelenése modern, de a színek és anyagok széles választékának köszönhetően bármilyen stílusú háztartásban remekül mutat. 

Választhatod textilbőr vagy szövet borítással, de a kettőt ötvözve izgalmas kombinációk hozhatók létre. Külön állítható fej- és kartámlák növelik a komfortérzetedet. 

A kis L alakú kis kanapén egy fő kényelmesen pihenhet. A 125 x 205 cm-es fekvőfelület akár dolgozószobába is szuper választás, hiszen a legjobb ötletek általában fekve születnek.

Modern és kicsi sarokkanapéra vágysz?
Az Asia kis sarokkanapé jó sok helyet megspórol »

Könnyen ágyazható kis kanapé - Lincoln kanapé

A Lincoln kis méretű kanapé összecsukva a nappalik éke. Fiatalos, lágy pasztellszínekben elérhető, emiatt a legtöbb lakásba remekül passzol. 

Ha gyakran fogadsz ottalvós vendégeket, ezért a vendégágyért imádni fognak. A háttámla pillanatok alatt lehajtható, nyitott állapotban a kis kanapé mérete egy hagyományos franciaágy méretével ér fel. Senkinek nem kell lemondania az otthona kényelméről még a vendégség alatt sem.

Mini kanapét keresel a vendégszobába?
A Lincoln a tökéletes választás »


A VIP Kanapénál több mint 600 darab bútor közül válogathatsz készletről.
Kezdj el nézelődni a kanapék között »

Bármilyen célra és helyiségbe keresel kis kanapét, kollégáink segítenek megtalálni a tökéletest. 
Foglalj időpontot már ma »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?