Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Cadiz ágyazható kananpé

Hol hasznosítható egy kanapé ágyneműtartóval?

Nagyon sok esetben hasznos, ha van egy plusz ágyunk, egy kanapé ágyneműtartóval, mert ebben az esetben nyugodtak lehetünk akkor is, ha netán vendégünk akad éjszakára. Persze mi magunk is nagy hasznát vehetjük egy ilyen bútornak több okból is. Írásunkból kiderül, miért jó, ha rendelkezünk egy ilyen bútorral.


Kanapé a nappaliban

Teljesen természetes dolog, hogy a nappali bútorok között szerepel a kanapé. Az, hogy ez milyen, valóban az ízlésünkön és az igényeinken múlik, no meg a négyzetméterek számán. Bútor kínálatunkban többféle típus közül is lehet választani, így nem okozhat gondot megtalálni a megfelelő darabot.

A következő lehetőségeket kínáljuk:

  • kanapé
  • sarokkanapé
  • U-alakú kanapé
  • 3+2+1 ülőgarnitúra

A nagyobb nappalikba az U-alakú változatokat és a három részből álló, fotelt is tartalmazó ülőgarnitúrákat szokták választani. Kisebb területű helyiségekbe a sarokkanapé az előnyös. Mindegyik típus kapható ágyazható verzióban is, sőt több modell rendelkezik ágyneműtartóval is a praktikusság érdekében.

Ha valaki éjszaka szeretne a nappaliban lepihenni – akár vendégként, akár házigazdaként – jó, ha olyan bútort választ, amelyen ezt kényelmesen megteheti. Ha több esetben fordul elő, hogy a kanapét a nappaliban alvásra használjuk, akkor ezt a funkciót tekintsük elsődlegesnek, és ez alapján válasszunk a kínálatból.

Ágyneműtartós, ágyazható sarokkanapé például igen kedvezményes áron beszerezhető, ez a hideghab ülőfelületű Peking sarokgarnitúra. Ez is megtekinthető, kipróbálható bemutatótermünkben!


Kanapé ágyneműtartóval a gyerekszobába

Egy másik fontos helyiség, ahol a kanapé helyet kaphat, az a gyerekszoba. Érdemes ide választani egy olyan modellt a kanapé kínálatunkból, amely nem foglal nagy helyet, mégis megnyugtató megoldást biztosít bizonyos esetekben.

Kismamáknak például különösen célszerű betenni egy kényelmes kanapét a babaszobába, ahol tudnak szoptatni és pihenni is, míg a baba alszik. Ha pedig ott kellene tölteni a picur mellett az éjszakát, akkor az ágyneműtartóban tárolt paplant, párnát elővéve megágyazhatnak maguknak az anyukák, így a kicsivel egy légtérben alhatnak.

Később is jól jön a gyerekszobába egy dizájnos kanapé, főleg ha gyermekünk valamely kispajtása nálunk töltené az éjszakát. Erre a célra kiválóan alkalmas például a Cadiz ágyazható kanapé ágyneműtartóval, amely kétszemélyes fekhellyé is alakítható, ha erre lenne szükség.

Szóba jöhetnek még az olyan fotelágyak is, mint a Tunis vagy Youngster modellek, amelyek tanuláshoz, olvasáshoz is használhatók, de igény esetén egyszemélyes ággyá is alakíthatók. Ezek is rendelkeznek ágyneműtartóval.


Hol vehetjük még hasznát az ágyneműtartós kanapénak?

Ha van vendégszobánk, oda sem kell feltétlenül egy franciaágyat beszerezni, sok esetben lehet hasznos egy egyszerű kanapé ágyneműtartóval. Ide akár el is lehet vonulni, ha el szeretnénk tölteni egy kis énidőt a család többi tagjától távol.

Tipikusan jó ötlet kanapét tenni az olyan amerikai típusú nappalikba, ahol az étkező és a nappali egy légtérben van. Ilyen esetben az étkezőben is kialakíthatunk egy kisebb helyet, ahol akár nézhetünk tévét is, míg forr a leves, vagy pihenhetünk egyet a finom ebéd után.

Látható, hogy számtalan esetben vehetjük hasznát az olyan bútornak, amely nem foglal nagy helyet, ülni és feküdni is lehet rajta, sőt akár kétszemélyes ággyá is alakítható egyetlen mozdulattal.

Ha ez a kanapé ágyneműtartóval is rendelkezik, akkor nyerünk egy plusz tárolófunkciót is általa. Nézz szét kínálatunkban, hogy megtaláld a számodra legideálisabb modellt!



Előző cikk Az ágyazható ülőgarnitúra igazán jó választás a nappaliba
Következő cikk Tudtad, hogy nálunk a franciaágy matraccal és matrac nélkül is kérhető?