Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Hol és hogyan vásárolhatsz új kanapét Budapesten raktárról?

Hol és hogyan vásárolhatsz új kanapét Budapesten raktárról?

Hatalmas kanapé-választék 4000 m²-en

Kanapé-vásárlás előtt mindenképpen érdemes személyesen is megnézni és kipróbálni többféle bútort. Még akkor is, ha határozott elképzelésekkel indulsz el otthonról, hiszen csak így tudod biztosan eldönteni, hogy a kanapé stílusában, anyagában, színében, kialakításában, de legfőképp kényelmében illeszkedik-e az igényeidhez. 

A VIP Kanapénál 4000 m²-es kiállítóteremben több mint 600 darab kanapé közül válogathatsz. A hagyományos bőr kanapéktól kezdve a modernebb szövetkanapékig nálunk mindenféle stílusú bútort megtalálsz. 

Új kanapéd biztosan illeszkedni fog a helyiségbe, ha az üres, kihasználatlan sarokba sarokkanapét, nagy térbe pedig U-alakú kanapét választasz. Sőt, a VIP Kanapénál rengeteg kis kanapét, luxuskanapét, L alakú kanapét és komplett ülőgarnitúrát is vásárolhatsz. (Érdekelnek a legjobb kanapé-választási tippjeink? Kattints IDE »)

A merész, élénk árnyalatok vagy a visszafogott pasztellek szerelmese vagy? A VIP Kanapénál több mint két tucat izgalmas árnyalat és színösszeállítás közül válogathatsz.

Nézz körül ITT »


Kanapé Budapesten raktárról? Lehetséges

Minőségi kanapét vásárolnál, de nem szeretnél 6-8 hetet várni? A VIP Kanapé óriási kiállítóterméhez nagy raktárkészlet is párosul. Nem neked kell álmaid kanapéjára várnod, ő már a raktárban vár rád.

Gyere el, válaszd ki és vidd haza új kanapédat Budapestről. Élvezd egy minőségi bútor páratlan kényelmet már aznap.

A választott kanapét házhozszállítással is kérheted, ami így is akár pár napon belül otthonodban lehet.

Szuper nyitvatartás és VIP kiszolgálás csak Neked

A VIP Kanapénál nemcsak a bútorok prémium minőségűek, hanem a kiszolgálás is. Felejtsd el a sorban állást, foglalj időpontot előre, profi kollégáink pedig csak veled foglalkoznak majd. 

Hozzánk akár munka után is ellátogathatsz, mert szinte minden hétköznap 17:30-ig vagyunk nyitva. De ha hétköznapjaid túl rohanósak, szombatra is kérhetsz időpontot.

Pontos nyitvatartásunkról ITT tájékozódhatsz.

Profi kollégáink minden kérdésedre szívesen válaszolnak. Több mint 20 éves tapasztalatunk alatt megtanultuk, hogy a jó döntésekhez idő kell. Vásárlás során egyáltalán nem siettetünk, hiszen közös célunk, hogy hosszú évekig elégedett legyél a választott kanapéddal.

A minőségi kanapé nálunk igazi VIP kiszolgálással párosul. Neked csak választanod kell. Hívj minket még ma, vidd haza kanapédat Budapestről akár már holnap. 

Érdeklődj ITT »

Hol találod a VIP kanapékat Budapesten?

A VIP Kanapé kiállítótermét az M3 Logisztikai Központban, Budapest pesti oldalán, a Székely Elek út 11. szám alatt találod.


Csendes, külvárosi környezetben választhatod ki új kanapédat Budapesten, ahol nem kell a tipikus fővárosi forgalomtól és a parkolóhelyek szűkösségétől félned.

Autóval a népszerű Örs vezér tértől 20 perc alatt, a gyönyörű Városligettől pedig 15 perc alatt jutsz el hozzánk. 

Ha vidékről érkezel az M3-as autópályán, a Szentmihály úti lehajtótól már csak 10 percet kell utaznod.

A VIP Kanapé utcájában egy eltéveszthetetlen piros, nyíllal ellátott tábla fogja jelezni Neked, hogy jó helyen jársz.

Szeretettel és VIP élménnyel várunk.


Felfrissítenéd otthonodat egy új kanapéval?
Nézz körül ITT »

Válaszd ki új kanapédat Budapesten és legyen számodra is VIP élmény a vásárlás!
Kérj időpontot még ma »

Előző cikk A macskabiztos kanapé fő szempontjai