Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Duett: az ágyazható kanapé mindennapi alvásra

Duett: az ágyazható kanapé mindennapi alvásra

Nem egyszerű a dolga annak, akinek az a célja, hogy találjon egy ágyazható kanapét mindennapi alvásra. Azonban a küldetés nem lehetetlen! Bútoráruházunk kínálatában is van több ilyen bútor – többek közt a Duett modell.

Cikkünkben bemutatjuk részletesebben ezt a terméket, de további ágyazható kanapékat is ajánlunk, biztosan rálelsz így a neked megfelelő változatra!

Ágyazható kanapé kell minden lakásba!


A kanapé a legtöbb helyen nemcsak a nappali dísze, hanem vendégágyként is funkcionál. Ez nagyon praktikus dolog, hiszen bármikor jöhetnek hozzánk vendégek, akik ott is töltik az éjszakát.

Minden esetben fontos, hogy legyen egy pótágyunk, ahol tud aludni bárki, ha úgy hozza a helyzet. Persze az igazi luxusnak számít, ha valakinek külön vendégszobája van, ahová be tud tenni egy ágyazható kanapét A legtöbb helyen a nappalibútor lesz az ágy.

Amit érdemes figyelembe venni ebben az esetben, az a méret. Nem jó, ha két felnőtt ember sem fér el a fekvőfelületen, így legalább 140 x 200 cm-rel számoljunk. Ha ennél szélesebb hely alakítható ki, az még jobb.

De mi a helyzet akkor, ha nem a vendégek használnák a bútort, hanem mi magunk kényszerülünk arra, hogy legyen az otthonunkban egy ágyazható kanapé mindennapi alvásra? Talán mert kis alapterületű a lakás és a nappali egyben hálószoba is, vagy mert épp költözködünk, felújítunk, és akár hónapokon át sem tudunk még berendezni magunknak egy csendes kis fészket, ahol álomra hajthatjuk a fejünket.

Az is előfordulhat, hogy szülőként a nappali az életterünk, a másik szoba a gyerekeké. Vagy a nyaralóban van szükségünk egy ilyen bútorra… Akárhogy is, meg kell oldanunk ezt a problémát, így célszerű egy nagyon kényelmes, széles és sima fekvőfelületű, ággyá alakítható kanapé után néznünk. Nálunk jó helyen jársz, több ilyen bútort is forgalmazunk.

Duett ágyazható kanapé mindennapi alvásra


Mindenekelőtt az egyik legnépszerűbb modellt ajánljuk figyelmedbe: ez a Duett ágyazható kanapé mindennapi alvásra. Kimondottan úgy tervezték meg, hogy ez ne jelentsen gondot: megágyazni is egyszerű, de ami a lényeg, hogy visszahajtható, memóriahabos matraccal rendelkezik.

Ez miért jó? Mert más lesz az ülőfelület, mint a fekvőfelület, így higiénikus módon használható a kanapé. Nem mellesleg ággyá alakítva 160 x 202 cm-es helyet kapunk az alváshoz, ami igazán lenyűgöző: a standard franciaágyak is ekkorák.

De további előnyök is vannak: a kanapé összecsukott állapotban 202 x 85 cm, kisebb nappalikba is ideális.

Kialakítása nagyon megnyerő, modern, divatos. Többféle színben is választható, így biztosan illik majd az otthonodba – sokan pasztelles árnyalatban kérik. Rendelhető is, de készleten is mindig tartunk belőle a népszerűsége miatt, így akár azonnal haza is vihető.

  • Magassága: 82-85 cm
  • Az ülőmagasság: 49 cm
  • Az ülőmélység: 58-79 cm>

Ágyneműtartója is van, így a paplanok, párnák elhelyezése is megoldott.

Ezek még a kedvelt ágyazható kanapék mindennapi alvásra


Van még pár modell, amit jó szívvel tudunk ajánlani, ha mindennapi alvásra kell ágyazható kanapé. Ilyen a Memphis nevű bútor, amely szintén fordítható felületű matraccal rendelkezik, ezen is kényelmes a pihenés.

A fekvőfelület itt is nagy: 160 x 195 cm, és szintén ágyneműtartós az ágy. Rendelhető 10 féle színben, de készletünkön is megtalálható, ha azonnal kellene. Nyaralókba ideális, gyerekszobába is tehető.

Nagyon kedvelt még a Cosmo mega kanapé, a tipikus családi bútor: itt ugyanis 240 x 190 cm a fekvőfelület! Gyerkőcökkel közösen is lehet rajta aludni. Ha az ágyazható kanapé mindennapi alvásra kell, ne köss kompromisszumot! Gyere el személyesen üzletünkbe, és találd meg a számodra legideálisabb modellt!


Előző cikk Modern ágyazható kanapék kedvező áron
Következő cikk Ágyazható kanapé fotellel – vendégágy némi plusszal