Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Akciós sarokkanapék raktárról a VIP Kanapénál

Akciós sarokkanapék raktárról a VIP Kanapénál

Akciós sarokkanapé az igényeidnek megfelelően

A VIP Kanapé akciós sarokkanapéi tökéletesen lefedik a széleskörű vásárlói igényeket. Mi nem az utolsó, kiállítási darabokat árazzuk le, akciós sarokkanapéink nincsenek elhasználódva és nem is hibásak, hanem vadonatúj, minőségi bútorok. Mert célunk, hogy te is megtaláld álmaid sarokkanapéját elérhető áron. 

Mondj nemet a kompromisszumokra, de mondj igent:

  • a színekre: Akciós termékeink között találsz többek között gyönyörű kék sarokkanapét, bármilyen stílusú szobába illő sötétszürke sarokkanapét és különleges barnát is. De ha valami igazán személyre szabottat szeretnél, a Practical akciós sarokkanapé most bézs, világos szürke vagy akár grafit szürke színben is a tiéd lehet.
  • a luxusra: Szuperkényelmes és időtálló kanapét keresel? A Vito Fulla akciós sarokkanapé valódi bőrből készült, állítható kar- és fejtámláinak köszönhetően pedig a család minden tagja tökéletes kényelembe helyezheti magát.
  • a nagy méretekre: A Latigo sarokkanapéval új szintre emelheted a filmezős esték hangulatát. Ezen az óriási, 290 x 165 cm-es kanapén az egész baráti társaság elfér majd. Nektek csak a nasiról és egy jó filmről kell gondoskodnotok, a Latigo hideghab ülőfelülete egész este páratlan puhaságot nyújt.
  • a pihentető alvásra: A Blue akciós sarokkanapé hatalmas, 279 x 212 cm-es fekvőfelülettel gondoskodik a vendégek nyugodt éjszakájáról, de akkor is tökéletes választás, ha minden nap ezen a kanapén hajtanád álomra a fejed. Egyszerűen ágyazható, a tágas ágyneműtartó pedig lehetővé teszi, hogy az ágyneműket pillanatok alatt elrejtsd szem elől.
  • az extra funkciókra: A maximumot szeretnéd kihozni a nappalidból? Az akciós Carrera sarokkanapé állítható fejtámlával és motoros TV relax üléssel lehet a tiéd. A home office-ban töltött órákat is a teljes komfort jegyében töltheted, csak használd a kanapéba épített laptop-asztalt.


Gyere el és próbáld ki új, akciós sarokkanapédat 

Ha megtetszett valamelyik akciós sarokkanapé, kérj egy időpontot és éld át kanapéink páratlan kényelmét. Óriási, 4000 m²-es kiállítótermünkben a VIP Kanapé profi kollégái csak rád figyelnek és értékes szakmai tanácsokkal segítik a döntésedet.

VIP Kanapé-tipp: A választott méretekről, színekről és anyagokról csak a saját szemeddel tudsz maradéktalanul meggyőződni. Bútor-vásárlás előtt mindenképpen gyere el és nézd meg személyesen is a választott kanapét, széket, vagy ágyat, így egészen biztosan hosszú évekre garantálhatod otthonod kényelmét.

Akciós sarokkanapé azonnal? A VIP Kanapénál lehetséges

A VIP Kanapénál az új kanapéd rád vár, nem pedig te vársz rá. Nem kell hetekig a kényelemről álmodoznod, akciós sarokkanapéinkat készletről, akár azonnal hazaviheted budapesti kiállítótermünkből. 

Ha új akciós sarokkanapédat házhozszállítással kéred, már pár napon belül hívhatod is a vendégeket. 


Kiváló ár-érték arányú sarokkanapét keresel? A VIP Kanapénál megtalálod. Válogass 10-25%-kal leárazott, akciós sarokkanapéink közül.
Kezdd ITT »

Megtetszett valamelyik akciós sarokkanapé? A részletekről kérdezd kollégáinkat, majd foglalj időpontot még ma, hogy új kanapéd minél hamarabb az otthonod éke lehessen.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?