Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
5 látványos kanapé, amivel feldobhatod az irodát

5 látványos kanapé, amivel feldobhatod az irodát

1. Nizza sarokkanapé - Látványos kanapé az élénk színek kedvelőinek

A Nizza sarokkanapé modern formáival és elegáns, mégis tartós szövetválasztékával tökéletes választás irodai környezetbe. 260 x 220 cm-es méretével tágas ülőhelyet kínál az ügyfelek, a partnerek és a dolgozók számára is, ugyanakkor sarokkialakítása helytakarékos megoldássá teszi. 

A lábakon álló, Nizza látványos kanapé többféle színben rendelhető. A jellemzően szürkeárnyalatos irodai környezetet szuperül fel tudja dobni egy élénk, napsárga szövet. A kanapét az ablak elé helyezve ez a szín gondoskodik majd az örök nyár és a vidámság érzéséről a helyiségben.


A Nizza látványos kanapé állítható fejtámláival maximális kényelmet biztosít az irodában. A feladatok és tárgyalások közötti 5 perces szünetekben állj fel egy kicsit a monitor elől és hunyd le szemeidet a kanapén hátradőlve. 

Nézd meg ITT »

2. Duett kanapé, avagy látványos kanapé kompakt méretben

A modern bútorok helytakarékos megoldásai lehetővé teszik, hogy az egyszemélyes, kis irodákban se kelljen lemondani egy látványos kanapé kényelméről.


A Duett kanapé 202 x 85 cm-es méretével ráadásul nemcsak az apró irodákba jó választás, hanem a várakozásra kijelölt folyosóra is. A kemény és kényelmetlen székek helyett ez a látványos kanapé hullámrugó és hideghab ülőfelülettel, valamint egy extra memória fedőmatraccal is biztosítja a várakozás komfortját. 

A Duett látványos kanapé karfa helyett párnákkal gondoskodik az iroda barátságos, szellős elrendezéséről. Többféle univerzális anyag- és színkombinációban vagy akár egyszínű szövettel is rendelhető.

Kattints IDE »

3. Medina kanapé - Látványos bársonykanapé az irodába

A 2022-es lakberendezési trendek egyik legnépszerűbb szövete a bársony. A Medina látványos kanapé lehetővé teszi, hogy ezt az elegáns, visszafogottan csillogó és pihe-puha szövetet irodai környezetbe is becsempészd.

A 298 cm széles Medina bársonykanapé hagyományos formáival és enyhén keleties díszítéseivel igazán különleges választás irodába. Többféle színben választható szövettel rendelhető, a viharkéktől kezdve, a szürkén át, egészen az egzotikus méhsárgáig. A látványos kanapé kárpitját a vállalkozás arculatához igazítva igazán harmonikus légkör teremthető meg az irodában.


A Medina látványos kanapé igény szerint egy 122 x 122 cm-es puffal is megvásárolható, amely akár dohányzóasztalként is funkcionálhat. Ez nemcsak azonnali összhangot teremt majd a helyiségben, hanem a szakmai folyóiratok legfrissebb számainak és az irodai közlendők elhelyezésére is remek alternatívát kínál.

Nézd meg ITT »

4. Jolina kanapé, avagy látványos kanapé a látogatók lenyűgözésére

A fontos megbeszéléseket nemcsak az ott elhangzott témák tehetik különlegessé, de a hozzájuk választott ülőalkalmatosság is. A Jolina látványos kanapé például egészen biztosan felejthetetlen élmény lesz az irodába érkező partnerek és ügyfelek számára.

A Jolina látványos kanapé 2 összetolható darabból álló kivitele miatt a fiatalos irodák kedvence. Az igény szerint szétforgatható elemek szuper helyszínt biztosítanak a kiscsoportos ötletelésekhez vagy egy elvonulást és gondolkodást elősegítő pihenőszoba kialakításához.


A 280 x 170 cm-es Jolina látványos kanapé praktikus választás a több íróasztalos, külön munkaállomásokkal felszerelt, nyitott irodákba is, hiszen egy olyan közösségi teret hoz létre, amelyen jól esik majd a találkozás és a beszélgetés a munkatársakkal.

Kattints IDE »

5. Lightning kanapé - Látványos sarokkanapé lenyűgöző extrával

Egy fiatalos, akár online ágazatban (is) tevékenykedő vállalkozás irodája olyan modern megoldásokért kiált, mint amilyen a LED-világítással ellátott Lightning sarokkanapé.

A 335 x 190 cm-es Lightning látványos kanapé ülőfelületét tekintve egy szupertágas irodai bútor, ugyanakkor L-alakja miatt nem foglal el sok helyet a munkatérben.


Többféle színben és anyagban, valamint a hosszadalmas irodai meetingekhez is megfelelő kényelmes biztosító hullámrugó és hideghab ülőfelülettel rendelhető.

Nézd meg ITT »


Még több látványos kanapéra vagy kíváncsi?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában még ma »

Látogass el 4000 m²-es raktáráruházunkba és győződj meg leendő irodai kanapéd kényelméről személyesen is!
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?