Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
5 hely a lakásban, ahol jól mutat a szófa

5 hely a lakásban, ahol jól mutat a szófa

Szófa az előszobában

Egy kisebb szófa már az előtérbe belépve otthonosságot sugall. Egy hosszú, fárasztó munkanap után sokkal kényelmesebb egy pihe-puha szófára megérkezni, mint egy kemény padra vagy egy kis sámlira. A stabilabb kialakításnak köszönhetően többé nem egyensúly-gyakorlat lesz a cipőd fel- és levétele, emellett sokkal esztétikusabb is az előszobában egy szófa, mint az említett alternatívák.

A vendégek rögtön hívogató környezetbe érkeznek meg, ha pedig merészebb árnyalatú szófát választasz, akkor le sem tudják majd venni róla a szemüket.

VIP Kanapé-tipp: Válassz ágyneműtartós szófát, így a vastag kabátokat tavasszal és nyáron egyszerűen elrejtheted szem elől.

Egy szép szófa a nappali éke

A szófa a nappaliban kétségkívül központi szerepet tölt be. A kanapén gyűlik össze esténként a család, a szófára ülnek le a vendégeid és itt történnek a legemlékezetesebb beszélgetések is.

Egy praktikus szófa a nappaliban tökéletes kényelmet nyújt

  • a vidám társasjáték-estekhez,
  • az izgalmas családi filmezéshez,
  • a lustálkodós délutánokhoz,
  • a nyugalmas tanuláshoz,
  • a meghitt ünnepléshez,
  • és a romantikus estékhez is.

Sőt, még egy külön vendégszoba kialakítását is megspórolhatod, ha a nappaliba kihúzható szófát választasz. 

Fontos, hogy az igényeidnek és stílusodnak megfelelő szófa-típust válaszd. A VIP Kanapé szófa-választási tippjeiért kattints IDE.


Kanapé gyerekszobába játékhoz és pihenéshez

Szófát elhelyezni a gyerekszobában már egészen csecsemőkortól érdemes. Ezáltal a szoptatás, az esti meseolvasás is kényelmesebb lehet anyukaként, de akár a nehezebb éjszakákat is megkönnyítheti, ha csak pár lépés távolság választja el a pihenő szülőt a babaágytól. 

Később akár gyermeked barátai is átjöhetnek, ő pedig úgy ültetheti le őket a szófára, mintha saját kis nappalija lenne. A gyerekszobai szófa felülete tágas felszínt biztosít a kirakósozáshoz, építkezésekhez, sőt, a délutáni szundihoz is tökéletes kényelmet nyújt.

Kamaszkorú gyermeked pedig garantáltan örülni fog a privát szférának, amit a saját szobájában lévő szófa meg tud teremteni. Pihenhet napközben, lesz hova áthívni a barátait, közösen tanulhatnak vagy akár laptoppal az ölükben filmezhetnek is. 

VIP Kanapé-tipp: Válassz strapabíró anyagú és sötét színű szófát a gyerekszobába, hogy a kanapé hosszú évekig gyermeked életének a része lehessen. 

Szófa a dolgozószobába a stresszmentes munkavégzéshez

Munka közben legszívesebben elnyújtóznál egy kényelmes szófán? A tíz perces szüneteket nem szeretnéd ülő helyzetben tölteni? Jobban megy az ötletelés, ha nem egész nap a monitort bámulod? Ha ismerősek ezek a gondolatok, neked is be kell szerezned egy szófát a dolgozószobádba.

Egy dolgozószobai szófa az érkező látogatók és ügyfelek komfortérzetét is növeli. Felejtsd el a merev, támlás konferencia-székeket. A pihe-puha szófán ülve a megbeszélések is sokkal gördülékenyebbek lesznek és feszélyezettség nélkül, otthonos környezetben zajlhatnak.

A szófa olvasósarokba is kitűnő választás

Imádsz olvasni? Itt az idő, hogy berendezz magadnak egy olvasósarkot, vagy átalakítsd a meglévőt, hogy méltó kényelemben hódolhass kedvenc hobbidnak. 

Válassz fotel helyett szófát az olvasósarokba, mert

  • fekvő helyzetben sokkal kényelmesebb olvasni,
  • pároddal vagy gyermekeddel egyszerre merülhettek el a kedvenc történeteitekben,
  • kényelmes párnák között, pokrócba burkolózva olvashatsz,
  • kevésbé “veszik el a térben” egy impozáns, nagy könyvespolc előtt,
  • a szófa fölé esztétikus lebegő polcot helyezhetsz el, így egyszerűen csak fel kell nyúlnod a következő olvasmányodért.

Új ötleteid támadtak egy szófa elhelyezésére? A VIP Kanapénál több mint 600 féle kanapé közül válogathatsz. Találd meg a helyiségbe leginkább illő darabot.
Kezdd ITT »

Megtetszett egy szófa? Foglalj időpontot már ma, profi kollégáink pedig segítenek az új bútorod kiválasztásában. Az új VIP Kanapé szófád akár már aznap a lakásodban lehet.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk A macskabiztos kanapé fő szempontjai