Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
3 U-alakú kanapé, ami tökéletessé teszi a nappalit

3 U-alakú kanapé, ami tökéletessé teszi a nappalit

1. Sky U-alakú kanapé

A 325 x 175 x 175 cm-es Sky U-alakú kanapé szimmetrikus kialakítása miatt az összhangteremtés nagymestere. Bátran választhatók mellé olyan különleges kiegészítők is, mint például egy amorf asztallappal ellátott dohányzóasztal vagy egy merész, ismétlődő geometrikus mintás szőnyeg. 

A Sky U-alakú kanapé tökéletes választás, ha a klasszikus és a mai lakberendezési trendeket egyaránt kedveled, hiszen lekerekített élei és négyzetes díszítővarrásai a skandináv stílust, diszkréten előtűnő, ezüst lábai a modern eleganciát, hatalmas párnái pedig az időtlenül divatos, hagyományos megoldásokat tükrözik.


Tágas, dupla ágyneműtartójával a Sky U-alakú kanapé nemcsak a tárolásban nyújt segítséget, de az ottalvós vendégek fogadását is nagyban megkönnyíti. A bútor középső elemének kihúzásával egy 160 x 290 cm-es fekvőfelület hozható létre, amely 2 felnőtt mellett még egy gyermeknek vagy egy szőrös kis családtagnak is kényelmes fekhelyet biztosít éjszakára. 

A Sky U-alakú kanapé több színben választható szövettel, akár egészen egyedi árnyalatokban is rendelhető. Te mivel tennéd még tökéletesebbé a nappalidat? Egy örök nyárt idéző élénk szövettel vagy egy megnyugtató pasztell árnyalatú kárpittal?
Derítsd ki ITT »

2. Nizza U-alakú kanapé

Az U-alakú kanapék szinte azonnal megragadják a szobába belépők tekintetét. Habár hatalmas méretükből adódóan központi szerepet töltenek be a nappaliban, a bohém stílusok kedvelőinek jó hír, hogy ezekből a bútorokból is léteznek letisztult formavilágú és univerzális árnyalatú modellek.


A Nizza U-alakú kanapé visszafogott, mégis fiatalos dizájnjával szuperül ellensúlyozza az apró, színes csecsebecsék és a merész kiegészítők világát a helyiségben. Állítható fejtámláit lehajtva rendkívül alacsony bútor, amely szinte beleolvad a környezetébe, ezáltal 360 x 230 x 185 cm-es mérete ellenére is a szellős elrendezés megőrzésének eszköze.

A Nizza U-alakú kanapé egyediségét elsősorban a különleges szögben álló matt fekete lábak adják. Ezenfelül választható szövetek széles kínálata teszi lehetővé, hogy nappalidat valóban álmaid kanapéjával tedd még tökéletesebbé.
Kattints IDE »

3. Artemis U-alakú kanapé

Ha a bútorvásárlás célja a nappali tökéletesítése, az extra kényelmi funkciók nagyon fontos szerepet töltenek be a kanapéválasztási szempontok között. 

Az Artemis U-alakú kanapé személyre-szabhatóságával tűnik ki a többi bútor közül:

  • állítható ülésmélységgel gondoskodik a különböző magasságú használók kényelméről,
  • dönthető fejtámlákkal biztosít zavartalan perceket a relaxáláshoz,
  • állítható karfákkal teszi még élvezetesebbé az esti filmezések pillanatait,
  • jobbos vagy balos kialakításban is választható,
  • felár ellenében méreteiben módosítható,
  • több anyagban és színben is rendelhető.

Az Artemis U-alakú kanapé 3 db ágyneműtartójával akár egy egész komódnyi extra tárolóhelyet képes teremteni a nappaliban. Rekeszeiben nemcsak a vendégeknek szánt, tiszta ágyneműk rejthetők el, de akár még a vendégváró bográcsozás és kinti sütögetés ritkán használt eszközei is.


A 375 x 280 x 195 cm-es Artemis U-alakú kanapé lekerekített háttámlája miatt hátulról is remekül mutat, így akár a szoba közepén is elhelyezhető. 
Nézd meg ITT »


Úgy érzed, máris megtaláltad álmaid U-alakú kanapéját? Foglalj időpontot a VIP Kanapé raktáráruházába és próbáld ki személyesen is!
Érdeklődj ITT »

Még inspirálódnál? Nézd meg a VIP Kanapé összes U-alakú kanapéját és találd meg a kedvencedet még ma!
Kezdd ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?