Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
2022 legszebb modern ülőgarnitúrái

2022 legszebb modern ülőgarnitúrái

Egy modern ülőgarnitúra nemcsak azért szuper választás, mert esztétikus: ha jól rendezed el a bútor egyes elemeit a helyiségben, akkor sokkal kényelmesebb ülőhelyeket tud teremteni, mint az U-alakú vagy L-alakú kanapék. A többrészes, tágas elosztásnak köszönhetően ugyanis a beszélgetőpartnerek mindegyike láthatja egymást.

Buffalo modern ülőgarnitúra - a hagyományos stílus és a futurisztikus extrák találkozása

A Buffalo modern ülőgarnitúra formái és részben valódi bőr kárpitja miatt egy klasszikus, elegáns bútor benyomását kelti, ugyanakkor praktikus választás fiatalos lakásokba is, ahol kisgyermek vagy háziállat is él. Mivel hátul és az ülőgarnitúra oldalán textilbőr kárpit kapott helyet, még a bútor legkényesebb elemei könnyen tisztíthatók és védettebbek maradhatnak.

Ugye milyen jól esne, ha a munkából hazaérve nemcsak két klasszikus kanapé és egy fotel várna rád, hanem személyre szabott kényelmi lehetőségek is? A Buffalo modern ülőgarnitúrával teljesen úgy érezheted magad, mint egy hotelben: 5 db relaxfunkciós ülése olvasáshoz, filmnézéshez, meseolvasáshoz és a home office végtagzsibbasztó óráihoz is szuperkényelmes testhelyzetbe helyez majd.


A Buffalo modern ülőgarnitúra valódi bőr ülőfelülete igazi luxust csempész a nappalidba. A 3 és 2 személyes kanapék és a fotel bőrfelületének megfelelő ápolásával a bútor még egy multifunckiós nappaliban is évtizedeken keresztül jó szolgálatot tesz majd.

Ha egy visszafogott, mégis extra kényelmi funkciókkal felszerelt modern ülőgarnitúrával nyűgöznéd le családodat, a Buffalo összeállítás barna vagy fehér színben szuper választás lesz számodra.
Nézd meg ITT »

Dakota modern ülőgarnitúra - amerikai kényelem elérhető áron

A Dakota modern ülőgarnitúra hullámrugó-hideghab ülőfelületével képes megteremteni azt a hamisítatlan, amerikai fotelbe süppedős kényelmet a nappalidban, ami mellől már csak egy nagy adag popcorn, kóla és egy szuper vígjáték hiányzik majd.

A legtöbb, extrákkal felszerelt modern ülőgarnitúrához hasonlóan a Dakota is rendelkezik relaxülésekkel: a 6 férőhelyből 5 kényelmes lábtartóval és hátradönthető háttámlával van felszerelve, így a családi filmezések előtt sem kell az ülőhelyekért folytatott harctól tartanod.

A Dakota modern ülőgarnitúrának nemcsak az ülőfelülete és a háttámlája pihe-puha, de még a karfái is. Vastagságukból adódóan akár párnaként is használhatod őket a délutáni alváshoz, olvasáshoz vagy a lefekvést megelőző meditációdhoz is.


A Dakota modern ülőgarnitúra szuperül illeszkedik a 2022 egyik fő kanapétrendjéhez: az egyes elemeket borító barnásszürke bársonyszövet egyszerre kelt elegáns és fiatalos benyomást a szobába lépőkben. 

Ne maradj le a VIP Kanapé kínálatának egyik legszebb akciós ülőgarnitúrájáról! Vidd haza a Dakota modern ülőgarnitúrát készletről, most 30% kedvezménnyel.
Kattints IDE »

Novara modern ülőgarnitúra - sokrészes kényelem a nappalidba

Ha óriási tér áll rendelkezésedre és ismerőseid csak úgy ismernek téged, mint a társaság középpontja, akkor mindenképpen egy olyan modern ülőgarnitúrára van szükséged, amely még a klasszikus 3+2+1-es kialakításoknál is több férőhelyet kínál vendégeidnek és élettel tölti meg a szobát.

A Novara modern ülőgarnitúra nemcsak egy 3 személyes és egy 2 személyes kanapéból, valamint egy fotelből áll, hanem még pluszban egy kényelmes rekamié és egy praktikus puff is az összeállítás részét képezi. Többé már nem kell majd plusz székeket behordanod az étkezőből, ha 9-10 embert látsz vendégül: a hullámrugó-hideghab ülőfelületek a családod apraja-nagyjának kényelmes és tágas helyet biztosítanak majd.


A Novara modern ülőgarnitúrát többféle árnyalatban megrendelheted:

  • a semleges világosszürkét szabadon feldobhatod a személyiségedhez illő, színes dekorációkkal, 
  • a trendi olajzölddel szuperül mutatnak majd a természetes kiegészítők és az élő növények,
  • az elegáns sötétkékkel nem lőhetsz mellé, ha strapabíró és örökké trendi bútort keresel,
  • a karakteres bordóval pedig felejthetetlen karaktert adhatsz a nappalidnak.

A Novara modern ülőgarnitúra nem csak akkor lesz praktikus eleme a helyiségnek, ha vendégeket vársz: a rekamié tökéletes olvasáshoz és szunyókáláshoz, a fotel keresztrejtvényezéshez és meccsnézéshez, a kanapék pedig szuper választások filmezéshez és összebújáshoz.

A Novara modern ülőgarnitúrában tehát minden egyesül, amire nappalidban csak vágyhatsz. 
Győződj meg róla Te is »


Modern ülőgarnitúrát keresel otthonodba?
Nézz körül ITT »

Már meg is találtad álmaid modern ülőgarnitúráját?
Próbáld ki élőben is »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?