Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
2022 legnépszerűbb sarokkanapé trendjei

2022 legnépszerűbb sarokkanapé trendjei

Skandináv stílusú kanapék a barátságos otthonért

Évek óta hódít a lakberendezési és sarokkanapé trendekben a hygge, vagyis a dánok életérzése. Ez az összefoglaló kifejezés mindazt a meghittséget, jólétet, otthonosságot, kényelmet és örömet hordozza magában, amelyre egy világjárvány után fokozottan is szükségünk van az otthonunkban. A skandináv sarokkanapé trendek jellemzően modern, szögletes és egyszerű vonalvezetésű bútorai pedig pont ezt a rendezettséget teremtik meg a helyiségben és az elménkben is.

A skandináv stílushoz hozzátartoznak a 2022-ben alapból is népszerű földszínek, de ezek nem állnak meg a bézseknél és a szürkéknél. A sarokkanapé trendek legnépszerűbbjei most a naplementét idéző narancsok, a fák leveleire emlékeztető zöldek és a lágy tengerkékek.

A skandináv sarokkanapék szuperuniverzális választások, hiszen kevés díszítésük miatt nagyon jól kombinálhatók szinte bármilyen lakberendezési stílussal. Még az sem jelent gondot, ha költözöl vagy egy nagyobb stílusváltáson esel át, skandináv sarokkanapéd évtizedekig trendi eleme lesz a lakásodnak.

Hello sarokkanapé

A 294 x 174 cm-es Hello sarokkanapé az egyik legtöbb árnyalatban választható bútor a VIP Kanapé kínálatában. Az élénk színektől kezdve, a természetes árnyalatokon át, a monokróm feketékig és fehérekig szinte bármilyen színben kérhető.


A Hello a skandináv sarokkanapé trendek igazi megtestesítője, hiszen

  • szögletes formáival és lekerekített éleivel a biztonság érzetét nyújtja nappalidban,
  • pillanatok alatt kényelmes, 160 x 230 cm-es fekhellyé alakítható,
  • állítható karfáival személyreszabható kényelmet biztosít számodra.

Neked melyik a kedvenc Hello-árnyalatod?
Derítsd ki ITT »

Elegáns sarokkanapék, avagy újra trendi a bársony

A bársonyanyag 2022-ben a reneszánszát éli. Ez nem is meglepő, hiszen a bársony visszafogott csillogása és pihe-puha tapintása egy csapásra képes szinte bármilyen stílusú otthonba lehengerlő luxusérzetet varázsolni.

Helga sarokkanapé

A Helga sarokkanapé egy modern, robusztus sarokkanapé, amely akkor tündököl igazán, ha teljes 296 x 176 cm-es méretét bársonyborítással rendeled meg.

Különleges formái és visszafogott négyzetes díszítővarrásai mellett a Helga sarokkanapé praktikusságával is magára vonja a figyelmet. A bársonykanapé rövidebb oldala teljes hosszában egy jól pakolható, egyszerűen hozzáférhető, felnyitható ágyneműtartóként funkcionál, amelyben háztartásod összes ágyneműgarnitúráját, cseretörölközőjét és díszpárnáját egy helyen tárolhatod.


A Helga sarokkanapé állítható fejtámláinak és karfáinak köszönhetően pedig éveken át olyan lesz hazatérni munka után, mintha minden alkalommal egy előkelő hotelbe érkeznél meg.
Nézd meg ITT »

Trendi sarokkanapék a multifunkciós élettér megteremtéséhez

A 2022-es lakberendezési trendeket kétségkívül leginkább az emberek átalakult szokásai alakították. Az otthoni testmozgás, a home office lehetőségek és a távoktatás miatt is fontossá vált, hogy olyan bútorokkal vegyük körül magunkat, amelyek nemcsak szépek, de hosszú távon kényelmesek és praktikusak is lesznek.

Az idei sarokkanapé trendek legizgalmasabb modelljei ehhez mérten a különböző extrákkal felszerelt bútorok, amik a kikapcsolódáson felül még az otthoni munkavégzésben is szuper segítséget nyújthatnak.

Modena sarokkanapé

A 307 x 202 cm-es Modena sarokkanapé tökéletes megtestesítője a praktikumnak és az izgalmas, modern megoldásoknak. Az akár 8-12 órán keresztül is páratlanul kényelmes bonell rugó, hideghab és HR hab réteg alkotta ülőfelületen kívül egy extra kis könyvespolc is helyet kapott benne, amely csak ággyá alakított állapotban válik láthatóvá.


Dőlj hátra a Modena sarokkanapé 183 x 203 cm-es fekvőfelületén, készítsd magad mellé a laptopodat, kedvenc nasidat és frissítődet, majd nyúlj le a polcra a munkához hasznos szakkönyvekért és segédletekért, ha épp elakadnál valahol. 

Legyen szó pihenésről vagy munkáról, a Modena sarokkanapé nagy és pihe-puha párnáival egészen biztosan szuper kuckót teremthetsz magadnak.
Nézd meg ITT »


A legfrissebb sarokkanapé trendeknek megfelelő bútort keresed nappalidba?
Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan frissülő kínálatában »

Nem szeretnél heteket várni vadiúj sarokkanapédra? Látogass el raktáráruházunkba és vidd haza álmaid bútorát a készleten lévő modellek közül!
Kérj időpontot még ma »

Előző cikk A macskabiztos kanapé fő szempontjai