Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kényelmes heverők gyerekszobákba

Kényelmes heverők gyerekszobákba

Jule heverő

A Jule heverő szélessége 214 cm és L-alakú háttámlával rendelkezik. Tökéletes kanapéágy, hiszen éjszakára önmagában ágyazható, anélkül, hogy bármit is alakítanál rajta. 91 x 200 cm-es fekvőfelületével egységes és kényelmes fekhelyet biztosít. Egyenletes felszíne miatt napközben pedig élmény a heverőn puzzle-t rakosgatni vagy építőkockázni.

A heverő egész ülőfelülete alatt egy felnyitható, tágas ágyneműtartó kapott helyet. Ebben nemcsak az ágyneműk, hanem akár a ritkán használt társasjátékok és plüssök is elférnek majd.

Az univerzális forma és az időtlen színek megunhatatlanná teszik a heverőt. Gyermeked évek múlva is imádni fogja a Jule-t, hiszen egy esetleges ágycsere után is megtarthatja kanapéként a szobájában. Egy privát kis nappali a gyerekszobában tökéletes vendégváráshoz és a suli utáni pihenéshez is.


A Te gyermekednek melyik szín tetszene? A pasztellkék, a világosszürke vagy a világosbarna?
Derítsétek ki együtt »

Tunis heverő

A Tunis heverő első pillantásra egy kis fotelhez hasonlít. Mindössze 85 x 82 cm-nyi helyet foglal a szobában, ám okos megoldásainak köszönhetően szuper gyerekággyá alakíthatod.

Az apró heverőből pár mozdulattal egy 80 x 200 cm-es fekvőfelület hozható létre, sőt még egy kisebb, fiókos ágyneműtartó is helyet kapott benne, amit a háttámla kihúzásával érhettek el. 

Az összecsukott heverő nagy, pihe-puha párnáját kihúzott állapotban egyszerűen beillesztheted a fejrészhez, így külön párnára már nem is lesz szüksége gyermekednek. A választható bordó, világosszürke és antracitszürke árnyalatok pedig szinte bármely stílushoz remekül passzolnak.

A Tunis a heverők között egy különösen könnyen mozgatható darab, napközben pedig hatalmas teret spórol meg a szobában, ami elengedhetetlen a felhőtlen játék öröméhez. Kihúzása egyszerű, gyermeked önállóan is hamar megtanulhatja.


A Tunis heverő tökéletes, helytakarékos választás, később pedig szuper olvasókuckót nyújt majd gyermekednek.
Nézd meg ITT »

Roman heverő

A Roman heverő egy stílusban és anyaghasználat tekintetében is kiemelkedően időtálló bútor. Klasszikus négyzetes díszítővarrásaival és 177 cm-es szélességével már-már teljesértékű nappali kanapé, így leginkább a tágasabb gyerekszobák éke. 

Az egyik háttámla lehajtása után a heverő 107 x 207 cm-es fekvőfelülete kényelmes helyet biztosít gyermekednek az éjszakai alváshoz és szuper kuckóként funkcionál kettőtöknek az esti meseolvasáshoz és az ebéd utáni szunyókáláshoz is. A másik oldalon a háttámla fix kialakítású, megvédi gyermekedet az eséstől, de akár falvédőként is működhet.

A Roman heverő nagy ágyneműtartója rengeteg helyet felszabadít a gardróbban: pakoljátok ide a kinőtt, kistesónak félrerakott ruhákat, a szezonon kívüli nagykabátokat vagy a ritkán használt tankönyveket.


A Roman heverő később remek tanulós kanapé lehet gyermeked számára: tágas felületén elfér egy laptop, gyermeked kedvenc nasija és több kinyitott tankönyv és füzet is.
Kattints IDE »


Kényelmes heverőt keresel a gyerekszobába? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában.
Kezdd ITT »

Látogass el budapesti raktáráruházunkba és győződj meg a nálunk kapható heverők magas minőségéről élőben is.
Kérj időpontot még ma »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé