Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Franciaágyak kisméretű hálószobákba

Franciaágyak kisméretű hálószobákba

Glamour franciaágy

A Glamour a VIP Kanapénál megvásárolható franciaágyak egyik legjobban tündérmesébe illő modellje. A fekete és fehér színben kapható franciaágy 140 x 200 cm-es kivitelben igazi összebújós, meghitt pihenést biztosít majd Neked és kedvesednek. 

A Glamour franciaágy különlegessége a háttámlája, amelyet gyönyörűen csillogó gyémántok díszítenek. Önmagában is elegáns, királyi hangulatot sugároz, de ezt még tovább fokozza a franciaágy textilbőr kárpitja. Ez az anyag híres a nagy teherbírásáról, a könnyű tisztíthatóságáról és a kellemes, puha tapintásáról is.


A Glamour franciaágyak fekete és fehér modelljei nemcsak a minimalista otthonokban mutatnak különösen jól, de még a vintage stílus kedvelőit is garantáltan lenyűgözik majd. 
Nézd meg ITT » 

Amira Boxspring franciaágy

Az Amira boxspring franciaágy egyszerű, de nagyszerű éke szinte bármely enteriőrnek. Az univerzális szürke szín, a háttámla két oldalán elhelyezkedő visszafogott csíkok és a puha szövet anyag mind olyan tulajdonságok, amelyeknek köszönhetően ez a bútor hosszú évekig divatos eleme lesz a hálószobádnak.

A boxspring franciaágyak nagy előnye, hogy dupla matracrendszer van bennük. Legalul ágyrács helyett rugós ágyalap helyezkedik el, erre kerül egy vastagabb matrac, legfelülre pedig igény szerint fekvőbetét vagy fedőmatrac helyezhető. Ezáltal az Amira felépítése a hagyományos franciaágyaknál valamivel strapabíróbb és minőségibb alvásélményt biztosít.


Az Amira boxspring franciaágy 120 x 200 cm-es, tágas, egyszemélyes kivitelben és 140 x 200 cm-es romantikus, kétszemélyes kivitelben is rendelhető. A te hálószobádba melyik illene inkább?
Derítsd ki ITT »

Lilly franciaágy

A Lilly franciaágy egy minden szempontból esztétikus, többféle szövettel és sokféle színben választható bútor a VIP Kanapé kínálatában. Szerintünk azonban nem érdemes kihagyni a képen látható bársonyos szövet és kagylórózsaszín árnyalat páratlan összhangját, amely igazán exkluzív hatást nyújt a hálószobában.

A Lilly franciaágy 140 x 200 cm-es kivitelben ágybetéttel együtt rendelhető. Helyet kapott benne egy beépített rugós matrac és egy osztott, nyitható ágyneműtartó is. Ezen az ágyneműtartón igazságosan osztozhattok pároddal és pár vákuumcsomagolás segítségével rengeteg helyet szabadíthattok fel a gardróbban, ha a szezonon kívüli ruhákat ide rejtitek.


A franciaágy geometrikus leosztásai dinamikus és fiatalos életérzést sugároznak. Ha egy előkelő, mégis modern bútorra vágysz, a Lilly tökéletes választás.
Kattints IDE »


Éppen a kis hálószobádba keresed a megfelelő franciaágyat? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.
Kezdd ITT »

Látogass el raktáráruházunkba, nézz körül a közel 600 db készleten lévő bútor között és próbáld ki élőben is vadiúj, helytakarékos franciaágyadat.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé