M3 Logisztikai Központ | 1151 Budapest, Székely Elek út 11.
M3 Logisztikai Központ | 1151 Budapest, Székely Elek út 11.
Asztalok és székek

Asztalok és székek

A tökéletes étkezőasztal teszi az otthont nagybetűs Otthonná és ugyanígy az egyszerű irodát magas presztízsű tárgyalóteremmé. A hagyományos stílus kedvelői többféle fa-textúrából válogathatnak, a minimalizmus hívei pedig gyönyörű világos asztalokat tekinthetnek meg. Ha viszont Ön is legalább annyira kedveli a különleges darabokat, mint mi, akkor jó helyen jár, mert nem riadunk meg az elrugaszkodott, egyedi vonalvezetéstől sem.

A megfelelő szék kis túlzással az egész üzleti találkozó, vagy éppen étkezés lelke. Ha olyan széken ül, amely nem kényelmes és minőségi, akkor biztosan az Ön figyelme is hamar elkalandozik, kialakul a diszkomfortérzet. Egy jó szék segít az egészség megőrzésében és emlékezetessé teszi a közös pillanatokat. Nézzen körül webáruházunkban és találja meg a stílusának leginkább megfelelő, különleges széket.

Az asztal kiválasztásának fő szempontjai

Mivel az asztal egy nagyméretű bútordarab, könnyedén meghatározó eleme lehet bármilyen helyiségnek. Asztal beszerzésénél a legfőbb szempont a minőségben rejlik, hiszen legyen szó akár irodáról, akár otthoni étkezőről, fontos, hogy az asztal ellenálló legyen hosszú éveken át. A minőség nálunk nem kérdés, de lássuk, milyen szempontokat lehet érdemes még figyelembe venni.

Az asztal funkciója

Ha otthonra keres étkezőasztalt, fontos, hogy a kiválasztott bútordarab otthonosságot sugalljon. Legyen a családi élet központi helye, ahol minden reggel és este megbeszélhetik egymással a napjukat finom ételek elfogyasztása közben.

Ha viszont irodába keres tárgyalóasztalt, a választott darab legyen domináns, éreztesse cégének komolyságát, esetleg egy kicsit térjen is el a megszokott formáktól. Lepődjenek meg ügyfelei és partnerei a különleges asztal láttán.

Az asztal mérete

Mint minden bútordarabnál, az asztal-vásárlás előtt is érdemes előzetes méréseket végezni. Fontos, hogy az asztal körül még székeknek is maradjon hely. Asztalaink között kihúzható termékeket is talál.

Segítségre van szüksége? Időpont egyeztetés után kollégáink személyesen állnak rendelkezésére. A kiválasztott asztal pedig akár aznapi kiszállítással is kérhető.

Milyen székek találhatók meg a webáruházunkban?

A székválasztékunk is igazán széleskörű. A modern formavilág mellett helyet kaptak a kínálatban már megszokott, visszafogottabb darabok is. Az összes székben közös azonban a lendületes, fiatalos dizájn, amely képes feldobni az irodát vagy egy jó asztal kíséretében az étkezőt is.

Színvilág

Székeinket univerzális színekben kínáljuk, ezek szinte bármilyen környezetbe tökéletesen illenek. A letisztult barna, bézs és szürke színek mellett helyet kapott a markáns fekete és a sötétkék egy különleges árnyalata is.

A székek formavilága

A székek már rég nem csak négy lábból és egy ülőfelületből állnak. Nem riadunk vissza az egyedi megoldásoktól, ezért székeink között nincs is kettő ugyanolyan. A dizájnokban visszaköszön például kagylóforma, egészen extravagáns poliplábú kialakítás, illetve mindenféle anyag és textúra. A végeredmény minden esetben exkluzivitást sugall.

Amennyiben bizonytalan a döntést illetően, kérje tapasztalt kollégáink segítségét! Az előzetesen egyeztetett találkozó után akár aznap az otthonában vagy irodájában lehetnek legújabb székei!

Jelentkezzen be és nézze meg a kanapé kínálatunkat!
Raktáráruházunk csak előzetes telefonos egyeztetés után fogadja az érdeklődő vásárlókat, ezért kérjük, hogy hívja kollégánkat, aki segít a továbbiakban.
Telefonálok
Most érkezett bútorok

Gyors és profi kiszolgálás

Segítünk a házhozszállításban
Profi kiszállító csapatunk a megbeszélt napon az Ön házához, lakásához viszi a kanapét.
Kanapé készletről akár azonnal
Jelentkezzen be raktáráruházunkba, majd találja meg az Önnek legkényelmesebb ülőgarnitúrát!
Kollégáink várják hívását
Információért hívja a 06 30 334 8281-es (Tomi) vagy a 06 30 091 8535-ös (Fati) telefonszámot!

© Minden jog fenntartva - Vipkanape.hu | Furnisher Kft. - 2022.