M3 Logisztikai Központ | 1151 Budapest, Székely Elek út 11.
M3 Logisztikai Központ | 1151 Budapest, Székely Elek út 11.
Anyagok és színválaszték

Csapatunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy vásárlóink megtalálják a számukra tökéletes bútordarabot, hiszen kanapét, franciaágyat több évre vásárolunk. Fontos, hogy a megfelelő bútordarab kerüljön vásárlóink otthonába, a kívánt anyagú, színű, funkciójú bútor szolgálja az új tulajdonost az évek során.

Raktárunk kínálatát folyamatosan a vásárlók igényei alapján változtatjuk. Arra törekszünk, hogy aki ellátogat raktáráruházunkba biztosan megtalálja a számára tökéletes kanapét.

A következő anyagú bútorokból válogathat a VIPkanapé kínálatából

Textilbőr


A textilbőr valódi bőrre emlékeztető felületű, velúros vagy műbőr jellegű termék. Felületük a műbőr típusok esetében PVC, vagy a legtöbb új terméknél már poliuretán hab, amelynek zárt filmszerű rétege biztosítja a kopásállóságot. A velúr felülettel rendelkezőket általában poliészter száltakaró borítja. Mindkét típus a valódi bőrökre emlékeztető mintázattal van megnyomva.
Valódi bőr

A valódi bőr napjainkban is nagyon kedvelt anyag, luxus megjelenésével és tartósságával vívja ki régóta a figyelmet.


Aqua clean

Könnyen tisztítható anyagok, hiszen egy speciális eljárás által a foltok csupán egy kis víz segítségével eltávolíthatók. Így a karbantartás nagyon egyszerűen és minimális idő alatt elvégezhető. 


Plüss szövet

Plüss gyártási technológiával készült szövetek, anyaga lehet poliakrilnitril vagy gyapjú, előszeretettel használja őket a járműipar, de sok más felületen is népszerű esztétikus megjelenésük és dekoratív hatásuk miatt. A plüss szövetek hátoldala poliészter-pamut anyagú alapszövet, amely a nagy szilárdságot biztosítja.


Vízlepergető szövet

Ezek a legmodernebb technológiával gyártott szövetek egy speciális réteg hozzáadásával képesek megóvni a bútorszövetünket a leggyakoribb balesetekkel szemben. Rendkívül sűrű szövésének és a speciális rétegnek köszönhetően, fent tudja tartani a szennyeződéseket ezen a legfelső rétegen. A szövet még csak be sem sötétedik!


Síkszövet

Sima fonalakból vagy filamensből készült bútorszövetek. Jó kopásállóságúak, és nagy igénybevételnek kitett helyekre is alkalmasak. Szilárdságukat növeli a poliészter-tartalom. A pamuttartalom a komfortos használatot segíti elő.